Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wereldkampioen drijft Arsenal tot het uiterste

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Antonio Conte inderdaad een voorcontract had gesloten met AC Milan en dat dat de reden is geweest van de breuk met Juventus. Toen Milan toch koos voor Filippo Inzaghi, was het kwaad voor Conte al geschied. “Of het klopt dat ik Conte naar Milaan wilde halen? Daar geef ik geen antwoord op”, aldus vicevoorzitter Adriano Galliani van Milan. Dan weten wij genoeg. (La Gazzetta dello Sport)

Sami Khedira drijft Arsenal tot het uiterste. De middenvelder van Real Madrid heeft een enorme salariseis ingeleverd bij de clubleiding van Arsenal: negen miljoen euro per seizoen. Arsenal staat bekend om het stabiele salarishuis dat weinig tot geen uitzonderingen kent, dus het is nog maar de vraag of manager Arsène Wenger instemt met het verzoek van Khedira. Komt het niet van een transfer, dan blijft de Duitser in Madrid. (La Sexta)

Atlético Madrid werkt achter de schermen aan de komst van minimaal twee spelers, maar die zullen wel gefinancieerd moeten worden. Zes voetballers zullen het Vicente Calderón waarschijnlijk nog deze zomer verlaten: Javi Manquillo, Thomas, Leo Baptistao, Josuha Guilavogui, Emiliano Insúa en Cristian Rodríguez. Laatstgenoemde geniet belangstelling van Sunderland, waar landgenoot Gustavo Poyet voor de selectie staat. (AS)

AS Roma maakt nu echt werk van de komst van Yannick Ferreira Carrasco. De twintigjarige Belg staat onder contract bij AS Monaco, maar mede door een afnemend aantal speelminuten heeft hij het wel gezien in het belastingparadijs. Roma heeft een bod van vijf miljoen euro plus bonussen gedaan en in de Italiaanse hoofdstad wacht men nu op het antwoord van Monaco. (Sky Italia)

Arsenal moet tot het uiterste gaan voor Sami Khedira

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
9
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
8
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties