Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wilshere, Barkley en Cresswell op één verlanglijst

Laatste update:

De ontwikkeling van Daley Blind is funest voor Michael Carrick. De controleur is weliswaar van waarde voor Manchester United, maar manager Louis van Gaal denkt niet dat hij de 33-jarige Carrick ook komend seizoen nog nodig heeft. Wie een grote naam heeft en in de herfst van een mooie carrière zit weet dat hij altijd nog naar een fijne Italiaanse club kan: AC Milan heeft interesse. (La Gazzetta dello Sport)

De eigen selectie versterken en tegelijkertijd de selectie van de concurrentie verzwakken, dat lijkt komende zomer het devies bij Manchester City. De extreem vermogende topclub heeft Jack Wilshere van Arsenal, Ross Barkley van Everton en Aaron Cresswell van West Ham United op het oog. Met name de eerste twee zijn niet goedkoop: samen kosten ze zeker honderd miljoen euro. (Daily Star)

Bij Sao Paulo zou men een transfer van Gabriel Boschilia naar Barcelona niet toejuichen. “Boschilia naar Barcelona? Hij is nog erg jong, hij is nog maar negentien jaar oud”, zegt trainer Ramalho van de Braziliaanse topclub. “Hij heeft tijd nodig om verder te groeien. Als hij wel naar Barcelona gaat, zal hij zich eerst moeten ontwikkelen in het tweede team”, denkt de oefenmeester. (Weloba)

Het scoutingapparaat van Internazionale in Brazilië draait ook overuren. Zo heeft de Italiaanse topclub interesse in Erik Lima, aanvaller van Goiás. De twintigjarige Lima, jeugdinternational van Brazilië, heeft een contract tot december 2016. Inter weet dat het moet opschieten, omdat er bij wedstrijden van Goiás ook scouts van FC Porto en Benfica zijn gesignaleerd. (Sky Italia)

Is het wel verstandig van Manchester City om spelers in Engeland te halen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties