Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woedende Van Ginkel slaat met vuist op tafel

Laatste update:

Wesley Sneijder speelt vanaf januari mogelijk wel samen met Joel Campbell. De Costa Ricaan maakte indruk op het WK in Brazilië en hij kreeg van Arsenal-manager Arsène Wenger de belofte op een eerlijke kans, maar veel minuten heeft Campbell nog niet gemaakt. De aanvaller is zijn reserverol helemaal zat en Galatasaray denkt te kunnen profiteren. Eerder probeerde Benfica het al bij Campbell. (Fanatik)

Marco van Ginkel heeft met de vuist op tafel geslagen bij AC Milan. De middenvelder begon in de Trofeo Berlusconi nog in de basis, maar zat zaterdagavond tegen Sampdoria weer ‘gewoon’ op de bank. Het management van de 21-jarige middenvelder heeft vicevoorzitter Adriano Galliani laten weten dat Van Ginkel minuten moet maken en anders vertrekt de speler in januari al. De Nederlander speelde tot dusver pas 76 minuten. (Tuttosport)

Eidur Gudjohnsen heeft zijn carrière als profvoetballer nog niet opgegeven. De 36-jarige IJslander zit momenteel zonder club, maar een punt achter zijn loopbaan heeft hij nog niet gezet. Gudjohnsen traint momenteel mee bij Bolton Wanderers, de club die hij tussen 1998 en 2000 diende. Daarna verdedigde de aanvaller de kleuren van grote clubs als Chelsea, Barcelona en Tottenham Hotspur. (Sky Sports)

Andy Carroll zorgde in het verleden voor de nodige problemen. Hij sloeg een medespeler, werd beschuldigd van cokegebruik en ex-bondscoach Fabio Capello sloeg alarm om het drankgebruik van de spits. De zwager van Carroll heeft nu ook het nieuws gehaald: hij zou tijdens het WK in Brazilië op de tribune een andere supporter, Robert Farquarson, in het oor hebben gebeten. Hij mag nu tot 2017 geen stadion meer in. (Sky Sports)

Marco van Ginkel had niet naar AC Milan moeten gaan

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
10
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties