Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (woensdag, 1/5)

Laatste update:

Manchester United lijkt de hoop op de komst van Karim Benzema op te kunnen geven. Ondanks berichten in de Spaanse en Franse media dat de spits het niet naar zijn zin zou hebben bij Real Madrid, komt hij zelf met een andere lezing. “Ik voel me prima hier. Ik wil hier wel mijn hele leven blijven spelen. Ik heb alleen wat tijd nodig, want ik weet dat ik beter kan. De mensen hebben de echte Benzema nog niet gezien.” (Marca)

Rafael Benítez is niet blij met de manier waarop Juventus hem probeert in te lijven. De Italiaanse topclub is zeer gecharmeerd van de coach van Liverpool, maar volgens de hoofdrolspeler mag het allemaal wel wat minder. Juve zoekt continu de media om de voorliefde voor Rafa te tonen. Als het aan de oud-coach van onder meer Valencia ligt gebeurt het onderhandelen voortaan gewoon achter gesloten deuren. (The Times)

Dat onderhandelen zal overigens niet eenvoudig worden. Omdat het contract van Benítez bij Liverpool nog doorloopt tot 2014, moet hij bij een vertrek namelijk dertig miljoen euro ophoesten. Uiteraard wordt Juventus geacht met dat bedrag op de proppen te komen, maar dat zien de Bianconeri niet zitten. Om die reden worden ook Roberto Mancini en Frank Rijkaard genoemd als mogelijke kandidaten voor de positie als trainer. (Tuttosport)

Barcelona heeft dinsdag zowel de komst van David Villa van Valencia als Ángel Di María van Benfica definitief afgerond. Beide spelers stonden al langer op het lijstje van de Catalanen, maar wachtten op een definitief besluit. De Azulgrana zullen zodra de transfermarkt weer wordt geopend officieel melding maken van de komst van de twee aanvallers. Over prijsafspraken is nog niks duidelijk. (Diverse Spaanse media)

Het gerucht gaat echter dat de toekomst van Di María niet in het Camp Nou maar in het Santiago Bernabéu ligt. Benfica zou met Real Madrid overeenstemming hebben bereikt over een transfersom van 34,5 miljoen euro. Dat is dik 28 miljoen meer dan de Portugezen drie jaar geleden aan Rosario Central betaalden. Met Nicolás Gaitán, wiens komst maandag werd aangekondigd, heeft Benfica reeds een opvolger in huis. (Olé)

Bolton Wanderers gaat binnenkort aankloppen bij Arsenal met de vraag of het Jack Wilshere nog een jaartje langer mag houden. De jonge middenvelder werd in januari op huurbasis overgenomen uit Londen en heeft laten zien een meerwaarde te vormen voor The Trotters, die mede dankzij de inbreng van de tiener degradatie wisten af te wenden. Manager Owen Coyle hoopt deze week met collega Arsène Wenger te praten. (Bolton News)

Mocht Manchester City zich weten te plaatsen voor de Champions League, dan kunnen de spelers van de club een financieel aardigheidje tegemoet zien. The Citizens treden woensdag aan tegen Tottenham Hotspur en kunnen bij winst zo goed als zeker de vierde plek in de Premier League claimen. Afhankelijk van het aantal gespeelde duels dit seizoen kan de geldbonus oplopen tot zo’n 80.000 euro per speler. (The Sun)

Het is inmiddels duidelijk waarom Victor Valdés in al die jaren maar één keer werd opgeroepen voor het nationale elftal van Spanje. De doelman van Barcelona heeft een slechte relatie met José Reina, doelman van Liverpool en de stand-in van Iker Casillas bij de Europees kampioen. Beiden kennen elkaar van hun periode bij Barcelona. In de zomer van 2002 verliet Reina de Catalaanse club voor een avontuur bij Villarreal. (TV3)

De Servische verdediger Milan Bisevac kan zijn loopbaan voortzetten in Turkije. De 26-jarige stopper, nu nog in dienst bij Valenciennes, kan rekenen op interesse van zowel Galatasaray en Fenerbahçe. De twee grootmachten dienen echter ook rekening te houden met Paris Saint-Germain, dat komend jaar weer mee wil doen om de landstitel en in Bisevac een uitstekende speler ziet om dat streven kracht bij te zetten. (Milliyet)

De transfer van ... naar Barcelona zou overbodig zijn

Meer nieuws

Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
2
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
0
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
9
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
5
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties