Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (woensdag, 5/10)

Laatste update:

Onze advertentie luidde afgelopen week als volgt: clubs die gratis en voor niets een steenharde verdediger willen inlijven, kunnen zich richten tot Marco Materazzi. In de Verenigde Staten is die boodschap inmiddels aangekomen. Diverse clubs uit de Major League Soccer willen de 37-jarige verdediger graag contracteren. Materazzi heeft zijn contract met Internazionale recentelijk laten ontbinden. (Guerin Sportivo)

Dat Ángel Di María meer geld wil, vinden ze bij Real Madrid niet zo erg. Maar over het feit dat de Argentijn zijn salariseisen aan de grote klok heeft gehangen, zijn ze in de Spaanse hoofdstad minder te spreken. “Als ik het goed zou doen, werd mijn contract verbeterd”, liet Di María zich ontvallen. De vleugelspeler is met twee miljoen euro per jaar overigens al niet afgescheept met een grijpstuiver. (Marca)

Rubin Kazan zette de onderhandelingen met Benfica over Cristian Ansaldi onlangs stop en Zenit Sint-Petersburg hoopt hiervan te profiteren. De regerend landskampioen deed al eerder een bod (dertien miljoen euro), maar dat werd door Rubin afgewezen. Zenit is nu wél bereid om aan de vraagprijs van vijftien miljoen te voldoen en de Argentijnse linksback kan ruim 2,4 miljoen per jaar gaan verdienen. (Life Sports)

Naast Ansaldi dreigen de Tataren ook César Navas te verliezen. Marcelino kent de lange Spanjaard nog uit zijn tijd bij Racing Santander en de coach hoopt de mandekker nu naar Sevilla te halen. Een mogelijk struikelblok zou nog wel het salaris kunnen zijn; de Andalusiërs kunnen slechts de helft van het honorarium ophoesten wat Navas in Rusland verdient. Navas’ contract loopt in de winter af. (Marca)

Tottenham Hotspur zet haar salarishuis op stelten. De Londenaren laten Luka Modric niet gaan, maar willen niet met een ontevreden selectiesspeler opgescheept zitten. Daarom kan de Kroatisch international, als hij instemt met een nieuwe verbintenis, 80.000 euro per week gaan verdienen. Op dit moment verdient het ex-doelwit van Chelsea en Manchester United ongeveer 45.000 euro per week. (The Sun)

Flamengo kan niet meer dan vijf miljoen euro betalen voor Vágner Love en dus lijkt de Braziliaanse spits bij CSKA Moskou te blijven. Zijn broodheer doet er in ieder geval alles aan om Love binnenboord te houden, want de Armeytsy hebben een salarisverhoging van 1,7 naar 2,8 miljoen euro per jaar voor de aanvaller in petto. Het contract van de 27-jarige Braziliaan loopt medio 2014 af. (Life Sports)

Diego Forlán gaf al meerdere malen aan dat hij Atlético Madrid niet wil verlaten, maar hij zit blijkbaar niet op één lijn met zijn zaakwaarnemer. "Diego neemt pas na de Copa América een besluit over zijn toekomst", stelt Daniel Bolotnicoff, waardoor de media weer van voor af aan over de toekomst van de Uruguayaan kunnen gaan speculeren. Bolotnicoff sprak naar eigen zeggen niet met Galatasaray. (AS)

Ángel di Maria moet meer verdienen dan twee miljoen euro per jaar

Meer nieuws

Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
6
Ajax heeft boodschap voor geïnteresseerde clubs: talent is niet te koop
17
Enquête over Duits elftal zorgt voor ophef: 'Waanzin, is absoluut racistisch'
35
Vertrouwen in basisplaats in Nederlands elftal: 'Hoef me niet meer te bewijzen'
19
Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
5
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties