Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (woensdag, 6/11)

Laatste update:

Simon Kjaer keert mogelijk al binnen een jaar terug naar Italië. AS Roma heeft nog immer belangstelling voor de verdediger, die vorig jaar zomer de overstap van Palermo naar VfL Wolfsburg maakte. De 22-jarige Deens international heeft een mager seizoen achter de rug en mag voor acht à tien miljoen euro vertrekken. Een jaar geleden betaalde VfL Wolfsburg nog dertien miljoen euro. (Kicker)

Alan Pardew overweegt Tim Krul deze zomer te verkopen. De coach van Newcastle United heeft voor de plek tussen de palen Steve Harper, Krul en Fraser Forster tot zijn beschikking. Zij zijn alle drie fit en gretig. “Een ideale situatie voor mij, maar ik moet wel een beslissing nemen. Harpers ervaring tegen Tims natuurtalent en dat van Fraser”, geeft Pardew toe. We wachten af hoe Krul eruit komt. (Lancashire Telegraph)

Enkele leden van de technische staf van PSV hebben Mounir El Hamdaoui aangegeven dat het arbeidsconflict bij Ajax een overgang naar Eindhoven niet in de weg staat. Een overgang van de Rotterdammer is echter niet zomaar gemaakt: de Amsterdammers willen hoe dan ook een transfersom én El Hamdaoui heeft een salaris dat ver boven het plafond van PSV heen zou schieten. (Voetbal International)

Danilo wordt toch niet de eerste speler die Santos de rug toekeert, deze zomer. De Braziliaanse club heeft geïnteresseerde verenigingen uit Italië te verstaan gegeven dat zij haar verdediger voorlopig houdt. “En we hebben ook al 'nee' gezegd tegen een aanbod van Benfica”, onthult Pedro Luiz namens Santos. “We willen tot januari niet onderhandelen over onze beste spelers”, benadrukt de official. (Globoesporte)

Diego Milito gaat ruim een jaar na zijn twee doelpunten in de Champions League-finale tegen Bayern München verder in Turkije. De geroutineerde spits uit Argentinië heeft zijn basisplaats bij Internazionale niet vast weten te houden, sinds José Mourinho wegging. Galatasaray hoopt hem te strikken, al is Milito wel tweede keus. De voorkeur van Cim Bom gaat uit naar Luís Fabiano. (Hürriyet)

Internazionale moet Wesley Sneijder wel verkopen, om geld te genereren voor haar eigen doelwitten. I Nerazzurri zitten achter spelers als Ricky Álvarez (Vélez Sársfield), Jonathan (Santos) en Rodrigo Palacio (Genoa) aan, maar zij kunnen pas komen als Inter zeker weet dat het tientallen miljoenen euro's beurt voor Sneijder. Manchester United is het hevigst geïnteresseerd in de Nederlander. (Corriere dello Sport)

Een andere speler voor wie Internazionale wat geld kan vangen, is McDonald Mariga. Napoli wil de Keniaan graag overnemen en Inter wil van hem af, dus die deal moet haalbaar zijn. Hoewel Mariga geen enorm bedrag op zal leveren, scheelt hij bij verkoop wel weer in de loonlasten voor een niet-EU-speler. “Mariga zelf heeft zijn fiat al gegeven, hij vindt het niet erg weg te gaan”, zegt zaakwaarnemer Federico Pastorello. (Sky Italia)

Doet Tim Krul er goed aan om bij Newcastle United te blijven?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties