Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (woensdag, 5/10)

Laatste update:

West Ham United doet er alles aan om Scott Parker niet te laten vertrekken. De middenvelder wordt door diverse clubs gevolgd en Manchester City lijkt de beste papieren te hebben voor de Engels international. Werkgever West Ham wil echter van niets weten en wil al zeker niet spelers als Wayne Bridge en Shaun Wright-Phillips ruilen voor Parker; de club wil een groot bedrag op tafel zien. (Daily Mail)

De opvolger van Cesc Fàbregas bij Arsenal is inmiddels bekend. De hoofdstedelingen gaan er alles aan doen om Bastian Schweinsteiger van Bayern München nog deze zomer in te lijven. De Duits international wordt al geruime tijd met diverse Engelse topclubs in verband gebracht, maar aangezien de nood hoog is bij the Gunners lijkt een transfer in de maak te zijn. (BBC Sport)

Harry Redknapp wil aan alle geruchten rondom Luka Modric een einde maken. De trainer van Tottenham Hotspur laat weten dat de Kroaat niet naar Chelsea zal vertrekken en dat hij zelfs bij kan tekenen bij de club van Rafael van der Vaart. “Hij zal hier gewoon blijven en wij gaan samen door”, zo is Redknapp duidelijk over de situatie. Het bestuur wil snel om de tafel over een contractverlenging. (The Guardian)

Fiorentina blijft hopen op de komst van achtvoudig Italiaans international Mattia Cassani. “Fiorentina heeft interesse in Cassani”, aldus Sean Sogliano, sportief directeur van Palermo. “Er is echter nog niets concreet, maar wij willen enkel gemotiveerde spelers en spelers die willen blijven bij Palermo.” De Florentijnen hebben overigens geen belangstelling voor Antonio Nocerino. “Er zijn geen onderhandelingen over hem. Hij blijft.” Duidelijk. (Sky Italia)

Samuel Eto’o wordt de bestbetaalde voetballer op deze aardbol. Bij Anzhi Makhachkala gaat de Afrikaanse topspits namelijk op weekbasis een salaris van 365.000 euro opstrijken. Het is dan ook voor het eerst in de geschiedenis dat een voetballer een dergelijk bedrag op zijn rekening mag bijschrijven. Extra saillant detail: in zijn vaderland Kameroen moet de helft van de bevolking met minder dan één dollar per dag rondkomen. (RIA Novosti)

De gewilde Anthony Modeste speelt volgend seizoen mogelijk in de clubkleuren van Saint-Etienne. De aanvaller van Bordeaux maakte het afgelopen seizoen een stormachtige ontwikkeling door en de interesse in het 23-jarige talent komt dan ook niet uit de lucht vallen. Hoeveel geld zijn huidige werkgever voor de transfer vraagt, is vooralsnog niet bekend. (France Football)

Tottenham Hotspur is niet erg gelukkig deze zomer. Nadat bekend werd dat de club naast Juan Mata greep, is nu ook naar buiten gekomen dat Tottenham een drietal andere spelers simpelweg mis is gelopen. Zo stonden Ashley Young, Phil Jones en Stewart Downing alle drie hoog op het verlangenlijstje van de Londenaren, maar bleek het simpelweg niet slagvaardig genoeg. (BBC Sport)

Bastian Schweinsteiger is de ideale man voor Arsenal

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
6
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties