Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (woensdag, 1/9)

Laatste update:

Everton, de werkgever van Royston Drenthe en John Heitinga, komt binnenkort met contractnieuws. Een dezer dagen zal de nieuwe overeenkomst met Sylvain Distin wereldkundig worden gemaakt. De 34-jarige verdediger heeft een aflopend contract, maar the Toffees hebben een eenzijdige optie om de samenwerking te verlengen. 'Het komt wel goed", aldus manager David Moyes. (The Sun)

Lokomotiv Moskou wil winkelen in de Eredivisie. De Russische subtopper is geïnteresseerd in Oussama Assaïdi, de vleugelaanvaller van sc Heerenveen. De Stoomlocomotieven hebben ongeveer acht miljoen euro over voor de technicus. Mogelijk wordt hij niet de enige versterking, want Yan Tigorev is al vastgelegd en met Maksim Grigoriev (FK Rostov) en Andrei Eshchenko (Volga) is men nagenoeg rond. (Life Sports)

Juventus is niet van plan om de winterse komst van Martin Cáceres op te geven. De club uit Turijn bood vorige week zeven miljoen euro, maar dat bod werd in Zuid-Spanje schaterlachend ontvangen. Voor minder dan tien miljoen euro vertrekt de nachtmerrie van Demy de Zeeuw niet bij Sevilla. Cáceres werd in het verleden door Barcelona aan Juventus verhuurd en had destijds een prijskaartje van twaalf miljoen euro. (AS)

Andrei Kanchelskis schamperde recent dat Diniyar Bilyaletdinov alleen maar met geld bezig is, maar aan de Russische middenvelder zelf hangt niet zo'n fors prijskaartje. Everton neemt naar verluidt genoegen met een afkoopsom van zes miljoen euro voor de 26-jarige international. Bilyaletdinov kwam in de zomer van 2009 voor naar schatting 10,8 miljoen euro over van Lokomotiv Moskou, maar houdt nu geregeld de bank warm. (Life Sports)

Sporting Portugal moet serieus vrezen voor een vertrek van Ricky van Wolfswinkel. Diverse topclubs hebben interesse en ook Zenit Sint-Petersburg heeft geïnformeerd. “Ricky kent een geweldig seizoen en haast iedere wedstrijd bekijken scouts hem, ook uit Rusland. Ik denk dat zijn vertrek bij de Portugese club in de nabije toekomst mogelijk is”, aldus zaakwaarnemer Louis Laros. Wordt vervolgd. (Life Sports)

AS Roma rekent erop dat de gesprekken met Daniele De Rossi positief zullen eindigen. De man die zelden aan bod komt in deze rubriek wordt constant in verband gebracht met Manchester City, maar spreekt zich zelf amper uit over die zaak. Zijn zaakwaarnemer doet dat wél: “De onderhandelingen met Roma zijn gaande, we praten over een topaanbieding van de club”, zegt Claudio Fenucci zelfverzekerd. (Il Romanista)

VfB Stuttgart wil een sprong maken van plaats acht naar de top vier van de Bundesliga en heeft dan ook trefzekere spitsen nodig. Hoewel technisch manager Fredi Bobic geen namen wil bevestigen, lijkt het erop dat men het op Vedad Ibisevic (vijf goals) en Srdjan Lakic (nul) heeft gemunt. “Het zijn interessante spelers, maar eigenlijk niet haalbaar”, zegt Bobic. Spreekt hij de waarheid? We merken het deze maand. (BILD)

Oussama Assaidi is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties