Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wonderkind prevaleert jeugdliefde boven Ajax

Laatste update:

Beloven dat je zeker niet naar een bepaalde club is altijd gevaarlijk, maar Neto doet het. De 25-jarige doelman van Braziliaanse komaf voelt zich opperbest in dienst van Fiorentina en kan niet zoveel met de belangstelling van Juventus. “De club wil me graag langer vastleggen, maar we zijn nog niet rond. Fiorentina blijft mijn eerste keus. Juventus? Nee, daar zou ik echt nooit naartoe gaan”, verzekert Neto. (Sky Italia)

Het Noorse wonderkind Martin Ödegaard komt niet naar Ajax, zoveel lijkt zeker. Alhoewel de vijftienjarige middenvelder van alle kanten wordt geadviseerd een tussenstap te maken, lijkt hij direct de stap te maken naar de Premier League. Manchester United en Manchester City toonden al interesse, maar de voorkeur van de tiener gaat uit naar Liverpool. Die club heeft namelijk al van jongs af aan zijn voorkeur. (Daily Mirror)

Hij speelt misschien niet zoveel als hij zou willen, maar Adnan Januzaj is niet voornemens weg te gaan bij Manchester United. “Hij blijft. Adnan wil ervaring opdoen in Engeland op de ‘nummer 10’ positie en hij is niet bang voor concurrentie. Adnan is ook super professioneel en gewoon nog heel gemotiveerd, ook als hij voor Onder-21 moet spelen”, verzekert zaakwaarnemer Dirk De Vriese. (Daily Mail)

Internazionale heeft altijd veel Zuid-Amerikanen onder contract staan en ook Guillermo Cotugno gaat mogelijk in Giuseppe Meazza aan de slag. De negentienjarige rechterverdediger van Danubio wordt immers scherp in de gaten gehouden door de scouts van i Nerazzurri. De Uruguayaans jeugdinternational wordt vergeleken met Paolo Montero, die jarenlang voor Juventus uitkwam. (Sportitalia)

Zou jij zelf een tussenstap maken in Nederland als je Martin Ödegaard was?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties