Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woorden van Overmars opgemerkt in Engeland

Laatste update:

Aitor Karanka heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Middlesbrough. Die club zit sinds het vertrek van Tony Pulis zonder manager en stond eerder al bijna drieënhalf jaar onder leiding van de Spanjaard. (Daily Express)

Marc Overmars liet onlangs weten dat Hakim Ziyech voor een vertrek bij Ajax staat en dat is ook in Engeland niet onopgemerkt gebleven. Manchester United en Arsenal azen beide op de middenvelder. (The Sun)

Jonas Lössl degradeerde dit seizoen met Huddersfield Town uit de Premier League, maar de doelman blijft mogelijk actief op het hoogste niveau. Everton overweegt Lössl een tweejarig contract aan te bieden. (Daily Mail)

Ook Jonathan Woodgate is een van de namen die wordt genoemd bij Middlesbrough. De Engelsman speelde als profvoetballer jarenlang in het Riverside Stadium. (The Sun)

Dick Advocaat lijkt naast het bondscoachschap van Schotland te grijpen. Steve Clarke is op dit moment namelijk de favoriet om de in april ontslagen Alex McLeish op te volgen. (The Sun)

Bij welke club zou Hakim Ziyech beter passen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties