Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi blijkt geen gentleman en wil 24 miljoen euro

Laatste update:

De komst van Juan Manuel Iturbe, die voor 22 miljoen euro naar AS Roma is verhuisd, heeft grote gevolgen voor Adem Ljajic. Ljajic staat er weliswaar goed op bij trainer Rudi Garcia, maar het geld om Iturbe aan te trekken moet ergens vandaan komen. Omdat Garcia meer denkt te hebben aan Iturbe dan aan Ljajic, mag de international van Servië vertrekken uit de Italiaanse hoofdstad. (Corriere dello Sport)

Xavi blijkt toch niet zo’n heer als gedacht. De 34-jarige middenvelder staat op het punt te vertrekken bij Barcelona, maar hij is met de club in onderhandeling over een afkoopsom. Xavi wil een gouden handdruk en Barcelona is nog niet van plan de icoon een premie mee te geven. De Spanjaard wil een deel van het salaris dat hij de komende twee jaar bij Barcelona nog zou opstrijken (in totaal 24 miljoen euro) meenemen. (Marca)

Massimiliano Allegri is nog maar net trainer van Juventus, of hij heeft al een wensenlijst ingediend bij de clubleiding. Allegri wil komend seizoen kunnen beschikken over verdedigers Davide Astori en Ignazio Abate. Eerstgenoemde stond voor de komst van Allegri ook al in de belangstelling van Juventus, de interesse in de tweede is nieuw. Allegri kent Abate nog van hun gezamenlijke periode bij AC Milan. (Tuttosport)

Tottenham Hotspur kaapt Ben Davies mogelijk weg voor de neus van Liverpool. Swansea City heeft een bod van 12,5 miljoen euro geaccepteerd en dus mogen the Spurs in onderhandeling met het 21-jarige toptalent. Liverpool kan of wil niet voldoen aan de vraagprijs van the Swans, dus lijkt Tottenham Hotspur aan de haal te gaan met de verdediger. (Daily Telegraph)

Barcelona moet Xavi nog niet laten gaan

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties