Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Xavi kan in drie jaar tijd 22,5 miljoen euro verdienen

Laatste update:

NAC Breda-trainer Nebojsa Gudelj is onder de indruk van de Chelsea-belofte die op proef is. Isak Ssewankambo traint mee bij NAC en de achttienjarige verdediger doet het goed. “Hij is een talentvolle en dynamische speler die erg sterk is en veel kan opkomen. Bij de sprinttest was hij een van de snelsten. Hij is zeker iemand met toekomst. Hij kan rechtsback, centraal achterin en als verdedigende middenvelder spelen”, zegt Gudelj. (BN De Stem)

El-Jaish heeft er veel geld voor over om Xavi in te lijven. De 34-jarige middenvelder heeft nog maar een éénjarig contract bij Barcelona en twijfelt over zijn toekomst. De club uit Qatar heeft de Spanjaar in ieder geval een driejarige verbintenis voorgelegd en in die tijdspanne kan hij 22,5 miljoen euro netto verdienen. Xavi is momenteel in Engeland; daar bereidt hij zich met Barcelona voor op het nieuwe seizoen. (Sport)

AC Milan heeft een bod op André Ayew van Olympique Marseille in voorbereiding. I Rossoneri hebben in Frankrijk geïnformeerd wat de international van Ghana precies moet kosten. Het is niet duidelijk hoeveel L’OM precies wil hebben voor de aanvaller, maar een torenhoog bedrag zal dat toch niet zijn. Marseille-trainer Marcelo Bielsa is bereid om Ayew te laten vertrekken. (L’Équipe)

Ronald Koeman zal in de zoektocht naar een nieuwe keeper geduld moeten hebben. De trainer van Southampton heeft het voorzien op Fraser Forster, maar de doelman van Celtic komt voorlopig nog niet in aanmerking voor een transfer. Pas als Celtic meer weet over de mogelijke deelname aan de Champions League en de voorrondeduels met Legia Warschau gespeeld zijn, kan er eventueel gepraat worden met the Bhoys. (Daily Mail)

Xavi moet deze zomer afscheid nemen van Barcelona

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties