Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

In de wandelgangen: Yukinari Sugawara kan AZ verlaten voor de Premier League

Laatste update:

Paris Saint-Germain denkt erover na om jeugdproduct Kingsley Coman terug te halen. Bayern München is bereid mee te werken aan een vertrek van de Franse vleugelspeler, maar verlangt minstens 40 miljoen euro. (Sky Deutschland)

Yukinari Sugawara gaat AZ mogelijk verlaten voor Southampton. De 23-jarige rechtsback ligt in Alkmaar slechts tot medio 2025 vast, waardoor de kans groot is dat de Japanner deze zomer vertrekt. (Sponichi Annex)

Inter wil zich nog deze week versterken met doelman Josep Martínez. De Italiaanse landskampioen denkt dat 13 miljoen euro exclusief bonussen genoeg zal zijn om de 26-jarige goalie los te weken bij Genoa. (Fabrizio Romano)

Toptalent Tygo Land gaat zijn contract bij PSV op korte termijn verlengen. De Eindhovenaren zijn van plan om de achttienjarige middenvelder komend seizoen meer bij het eerste elftal te betrekken. (Eindhovens Dagblad)

Meer nieuws

Afellay: 'Hij is de beste dit EK, hij speelt hierna niet meer bij zijn club'
3
Jude Bellingham geeft kraakheldere uitleg over woorden direct na wondergoal
13
Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
68
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
44
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
12
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
19

Meer sportnieuws

Reacties