Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (zaterdag, 2/6)

Laatste update:

In het conflict over de kosten van de bruiloft van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen is een betalingsregeling getroffen. Hun huwelijk in het Italiaanse Toscane werd geregeld door Class Company, het bedrijf van Rossana Kluivert en Anouk Smulders. Na de bruiloft ontstond echter een conflict over de betaling. Het bedrijf gaat met een maandelijkse aflossing de schuld terugbetalen. (AT5 )

Karim Ziani en Edin Dzeko liggen nog beiden tot medio 2013 vast, maar zullen VfL Wolfsburg ver voor die tijd gaan verlaten. Steve McClaren is het zat dat vooral Dzeko dagelijks bij een handvol clubs wordt genoemd en merkt dat de Bosniër zich er door laat afleiden. In de winter houdt de coach zijn aanvaller nog aan boord, maar in de zomer mag hij verkocht worden. Ziani is toe aan een nieuwe uitdaging. (Die Welt )

Giovanni Dos Santos zit met zijn gedachten al in Genua, maar hoeft Engeland niet per se te verlaten. Bij Tottenham Hotspur zijn en blijven de kansen uiterst marginaal, maar als hij zo'n vier uur noordwaarts rijdt kan hij in de Premier League actief blijven. Liverpool gelooft namelijk dat de Mexicaan het in zich heeft wekelijks te spelen zoals hij op het WK soms liet zien. Genoa zou dus beteuterd achter kunnen blijven. (The Guardian )

Real Madrid houdt de vorderingen in de contractbesprekingen tussen Barcelona en Daniel Alves met een scherp oog in de gaten. De Braziliaan zou niet tevreden zijn over het voorstel dat zijn werkgever hem heeft gedaan, en zijn zaakwaarnemer zou voor de zekerheid al andere opties aan het afwegen zijn. Of Real ook één van die mogelijkheden is, valt te bezien. De rivaliteit tussen beide clubs is bekend en Alves zou bovendien liever naar Engeland verkassen. (Marca )

Gerard Houllier gaat in de winter een paar nieuwe spelers kopen en denkt daarbij vooral zijn voorhoede. John Carew moet vervangen worden en de coach van Aston Villa wil niet alleen Robbie Keane van Tottenham Hotspur, maar ook Frederic Piquionne van West Ham United hebben als opvolger. Houllier durfde eerder nog de naam van Karim Benzema te noemen, maar beseft dat dit niet erg realistisch is. (Birmingham Mail )

Bari staat momenteel laatste in de Serie A en weet dat het zich in januari zal moeten versterken om te overleven. De hekkensluiter werd al met de nodige namen in verband gebracht, maar de belangstelling voor Stefano Okaka is echt concreet. De Italiaans jeugdinternational komt bij AS Roma nauwelijks aan spelen toe en moet voor zes maanden gehuurd worden. “We zijn ermee bezig”, zei teammanager Guido Angelozzi. (RAI )

Marco Amelia komt nauwelijks in actie bij AC Milan, maar hoopt desondanks te kunnen blijven. De keeper werd in de zomer op huurbasis overgenomen van Genoa en is tweede keus achter Christian Abbiati, die prima presteert. Milan heeft de optie om Amelia aan het einde van het seizoen definitief over te nemen en ondanks het feit dat hij momenteel tweede viool speelt, hoopt de keeper dat dit gaat gebeuren. (Sky Italia )

Manchester City is serieus geworden voor Daniel Carriço. De Engelsen hebben nog geen officieel bod op tafel gelegd, maar hebben Sporting Portugal wel laten weten dat zij denken aan een transfersom van veertien miljoen euro. De 22-jarige mandekker ligt na dit seizoen echter nog twee jaar vast bij Sporting en de Portugezen zullen dan ook ongetwijfeld proberen om nog meer uit de kan te halen. (Record )

Internazionale heeft de nodige sportieve zorgen en krijgt nu ook op een ander gebied problemen. De Italiaans landskampioen blijkt de transfersom voor Sulley Muntari nog altijd niet te hebben voldaan en voor Portsmouth is de maat nu vol. De noodlijdende Engelsen, momenteel actief in de Championship, dagen Inter voor de rechter. De Italianen moeten nog ruim een miljoen euro betalen. (Daily Mail )

Daniel Alves is de beste rechtsback van de wereld

Meer nieuws

Thibaut Courtois keert zaterdag terug onder de lat bij Real Madrid
1
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
1
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
7
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
73
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
21
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties