Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zidane wijst kandidaat-opvolger van Ronaldo aan

Laatste update:

Hoewel Keisuke Honda een basisplaats had in het duel met Bologna, is een vertrek bij AC Milan zeker niet uitgesloten. Valencia heeft naar verluidt een bod van vijf miljoen euro in voorbereiding. De commerciële waarde van Honda, een populair persoon in zijn thuisland Japan, zal ongetwijfeld van invloed zijn op het bod van de Spaanse club. Honda heeft in Milaan een contract tot medio 2017. (Sky Italia)

Real Madrid bereidt zich langzaam maar zeker voor op een leven zonder Cristiano Ronaldo. Het begint er steeds meer op te lijken dat de Portugees na het seizoen vertrekt, waardoor Real Madrid geld en ruimte heeft om een andere ster aan te trekken. Trainer Zinédine Zidane is naar verluidt bijzonder onder de indruk van Harry Kane, de 22-jarige doelpuntenmachine van Tottenham Hotspur. (Daily Mirror)

Harmeet Singh slaagde niet bij Feyenoord, maar komt via een omweg toch nog bij een grote club terecht. De 25-jarige middenvelder staat naar verluidt in de belangstelling van Galatasaray en er zou zelfs al een bod zijn uitgebracht. De zevenvoudig A-international van Noorwegen kwam tot dusver 75 keer in actie voor Molde FK. Clubgenoot Martin Linnes, een rechtsback, wordt ook gevolgd door de Turken. (Fotomaç)

Dit is voorlopig de laatste keer dat Steve Mandanda in deze rubriek opduikt. De doelman van Olympique Marseille werd in verband gebracht met clubs als Aston Villa en Besiktas, maar hij heeft besloten om in Frankrijk te blijven. Deze transferperiode zal van een vertrek dus geen sprake zijn. “Ik heb hier mijn verantwoordelijkheden. Ik ben aanvoerder”, zegt de sluitpost. Mandanda is komende zomer transfervrij. (Facebook)

Is Harry Kane van het niveau van Real Madrid?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties