Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Özil staat voor immense lastminute transfer

Laatste update:

Het lijkt erop dat Benoît Assou-Ekotto zijn laatste wedstrijd voor Tottenham Hotspur al heeft gespeeld. De 29-jarige, in Frankrijk geboren linksback wordt in verband gebracht met AS Monaco en gaat ervan uit dat hij niet meer terugkeert op White Hart Lane. “Voor mij is het tijd om terug naar Frankrijk te gaan. Ik zal de wedstrijd van mijn team wel op de televisie bekijken”, twitterde Assou-Ekotto, die in 2006 van Racing Lens naar Londen kwam. (Twitter)

De wegen van Mesut Özil en Real Madrid scheiden maandag. AC Milan praat vanavond in de Spaanse hoofdstad niet alleen over Kaká, maar is ook zeer geïnteresseerd in de Duitser. Arsenal en Manchester United maken echter de meeste kans op de krabbel van Özil, die de laatste weken niet in de plannen van Carlo Ancelotti voorkomt. De club uit Londen is bereid vijftig miljoen euro te betalen. (Diverse Spaanse media)

AC Milan slaagt er nog niet in een stand-in te vinden voor keeper Christian Abbiati. De routinier liet tegen PSV zien nog lang niet versleten te zijn, maar i Rossoneri hoopten de opvolger van de Italiaan alvast in huis te halen. De 28-jarige Guillermo Ochoa komt echter niet over van Ajaccio: “Ochoa zal tot en met het eind van dit seizoen de doelman van Ajaccio zijn”, maakt voorzitter Alain Orsoni van de Franse club duidelijk. (A Bola)

Newcastle United hoopt Thomas Ince snel te presenteren. De transfermarkt is bijna gesloten, maar the Magpies zijn nog op zoek naar een buitenspeler. Ook André Ayew van Olympique Marseille is overigens een optie voor sportief directeur Joe Kinnear. De 21-jarige Ince zou voor circa 9,3 miljoen euro de overstap kunnen maken van Blackpool. De Engels jeugdinternational staat ook in de belangstelling van Everton. (Daily Mirror)

Mesut Özil past perfect bij Arsenal

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties