Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Özil zet zinnen op vertrek en gevoelige transfer

Laatste update:

Henrique tekende in 2008 een contract bij Barcelona, maar speelde geen enkel competitieduel in de hoofdmacht van de Catalanen. Napoli gaf hem vorig jaar een nieuwe kans in de top, maar ook bij deze club valt Henrique tegen. Rafael Benítez stelde de inmiddels 28-jarige verdediger dit seizoen pas een keer op en het lijkt erop dat Henrique in januari terug zal keren naar zijn vaderland Brazilië. (Sky Italia)

Deze week verscheen het gerucht dat Manchester City zou willen proberen om Mesut Özil weg te halen bij Arsenal. Het is niet bekend hoe serieus de vermeende interesse is, maar de Duits international wil de overstap in ieder geval graag maken. Özil is ontevreden over zijn rol bij Arsenal, waar hij vaak op de flank moet spelen, en denkt dat hij bij City meer kans maakt op het winnen van hoofdprijzen. Bovendien kan hij in Manchester meer verdienen. (Metro)

Youri Tielemans is een supertalent en wordt daardoor gevolgd door heel wat Europese topclubs. Roger Vanden Stock hoopt dat de middenvelder voorlopig nog bij Anderlecht blijft: "Het heeft geen enkele zin om op je zeventiende ergens op de bank te belanden. Tot zijn twintigste moet Youri hier blijven. Hij zal bijtekenen. Ik beschouw Tielemans, net zoals Dennis Praet, als een van mijn zonen", zegt de voorzitter van Anderlecht. (Sporza)

Carlos Zambrano kan nagenoeg alle kanten op. De 25-jarige verdediger heeft nog een contract bij Eintracht Frankfurt tot 2017 en wordt gevolgd door Liverpool, Sevilla, Lazio, Internazionale en VfB Stuttgart. De Peruviaan, die uit de jeugdopleiding van Schalke 04 komt, zou ongeveer zesenhalf miljoen euro moeten kosten. Bij Stuttgart zou Zambrano de opvolger moeten worden van Duits international Antonio Rüdiger, die vermoedelijk naar de Europese top gaat. (BILD)

Zou Mesut Özil een versterking zijn voor Manchester City?

Meer nieuws

Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
3
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
84

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties