Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziyech en Lens mogelijk samen naar nieuwe club

Laatste update:

Voor Hicham Faik lonkt een Italiaans avontuur. De middenvelder, die Roda JC Kerkrade transfervrij verliet, vliegt begin komende week naar Italië voor een gesprek met een nog onbekende club. (Voetbal International)

Jeremain Lens is niet de enige speler met een Nederlands paspoort die mogelijk naar Fenerbahçe gaat. Trainer Dick Advocaat wil namelijk ook Hakim Ziyech graag hebben. (Vatan)

Mathieu Valbuena ruilt Olympique Lyon waarschijnlijk niet in voor Celta de Vigo. Voorzitter Jean-Michel Aulas zegt nog geen aanbieding te hebben ontvangen. (France Football)

Hajduk Split dreigt zijn belangrijkste speler kwijt te raken. Aanvallende middenvelder Tino Sven-Susic staat namelijk in de serieuze belangstelling van Anderlecht. (Het Laatste Nieuws)

Tony Pulis wil Jonny Evans niet laten gaan. De verdediger zou in beeld zijn bij Arsenal, maar de manager van West Bromwich Albion noemt Evans ‘een geweldige speler’. (ESPN)

Denk jij dat Hakim Ziyech deze zomer naar Fenerbahçe gaat?

Meer nieuws

De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
9
'Spanning tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain stijgt naar kookpunt'
16
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
20
Ontslagen Xavi laat gigantisch miljoenenbedrag vrijwillig schieten bij Barcelona
40
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties