Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Zlatan lijkt alsnog op weg naar de Premier League

Laatste update:

Manuel Lanzini schijnt in beeld te zijn bij Liverpool. De aanvallende middenvelder, die door West Ham United gehuurd wordt van Al-Jazira, is echter niet met een transfer naar Anfield bezig. “Het is een eer dat een club als Liverpool mij in de gaten houdt, maar ik ben tevreden hier en heb gehoord dat de voorzitter mij wil behouden”, klinkt het. West Ham wil de 22-jarige Argentijn overigens graag kopen. (Sky Sports)

Zlatan Ibrahimovic mocht in 2000 een proefperiode afwerken bij Arsenal, maar daar bedankte hij voor. “Ik wist niet wat ik hoorde. Zlatan gaat toch geen test doen?”, zei de nu 34-jarige Zweed daar in maart 2012 over. Het komt nu echter misschien alsnog tot een samenwerking, want de steraanvaller van Paris Saint-Germain schijnt zijn loopbaan toch in Engeland te willen afsluiten. Zijn voorkeur gaat uit naar Arsenal. (Daily Mirror)

Moussa Dembélé heeft Tottenham Hotspur nooit willen verlaten. De aanvaller kwam vorig seizoen tot veertig wedstrijden, maar begon in de Premier League slechts tienmaal in de basis. “Ik speelde niet veel, dus het is logisch dat er dan geruchten zijn. Ik heb de club alleen verteld dat die geruchten niet waar waren en dat ik niet wilde vertrekken. De club begreep dat. Ik ben hier gelukkig en wil laten zien wat ik kan”, reageert de Belg. (ESPN)

Sam Allardyce weet waar hij aan toe is. De manager wil met Sunderland de transfermarkt op, maar dan moeten eerst de topsalarissen van spelers als Jermain Defoe, Sebastian Larsson en Steven Fletcher van de loonlijst worden geschrapt. Defoe staat in de belangstelling van Bournemouth en Fletcher kan naar verluidt naar het Midden-Oosten en China. Allardyce wil vooral zijn defensie gaan aanpakken. (Daily Mirror)

Past Zlatan Ibrahimovic in jouw ogen bij Arsenal?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties