Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (zondag, 3/4)

Laatste update:

Bij Schalke 04 weet men dat het vertrek van doelman Manuel Neuer vroeg of laat onvermijdelijk is. Daarom kijkt de Bundesliga-club ook over de landsgrenzen rond. Robert Green van West Ham United is een van de kandidaten om in Gelsenkirchen het takenpakket van Neuer over te nemen. Het contract van de Engels international in Londen loopt medio 2011 af en hij is niet van plan om langer op Upton Park te blijven. (Kicker)

Mouhamadou Dabo zet zijn carrière straks voort bij Sevilla. De Senegalees vindt het na zes jaar in de defensie van Saint-Étienne welletjes en moet in Spanje Abdoulay Konko opvolgen. Dabo zal voor vier jaar tekenen bij de Andalusiërs, nu nog de nummer vijf van de Primera División. Diverse clubs, waaronder Borussia Dortmund, vissen daarmee achter het net. Olympique Lyon houdt nog een restje hoop op Dabo. (AS)

Genoa lijkt de voornaamste kandidaat te zijn om na dit seizoen in zee te gaan met Hérold Goulon. De middenvelder slaagde niet bij Middlesbrough, maar maakte wel indruk in anderhalf seizoen bij Le Mans. Genoa bekeek Goulon in zijn recentste twee optredens en is overtuigd. Er is alleen nog wel concurrentie in de strijd om Goulon’s handtekening; Napoli en Paris Saint-Germain volgen hem ook nadrukkelijk. (Corriere dello Sport)

Arda Turan staat voor een overstap van Galatasaray naar Arsenal. De Turkse vleugelspeler is doorgaans een vaste waarde in het elftal van Frank Rijkaard, maar wil na zes jaar in de Süper Lig graag zijn horizon verbreden en heeft in Arsenal een aantrekkelijke club gevonden. De Londenaren zien hem als een breedteversterking en hopen Arda voor een schappelijke prijs over te kunnen nemen van Cim Bom. (News of the World)

Ludovic Giuly blijft trouw aan zijn contract bij Paris Saint-Germain. De vermeende interesse van Panathinaikos ten spijt heeft Giuly aangegeven de gemaakte afspraken te respecteren en niet na twee van de drie jaar te vertrekken. “Ik voel me op mijn gemak in Parijs, ik zie niet in waarom ik hier zou vertrekken. Mocht ik niet in de plannen van de trainer passen, dan ga ik sowieso met hem én de voorzitter praten”, geeft Giuly aan. (Le Parisien)

Real Valladolid is bereid om naar ieder interessant bod te luisteren dat binnenkomt voor Manuel Alberto Contreiras Gonçalves, kortweg Manucho. De Angolese spits, ooit onder contract bij Manchester United, beloofde veertig goals, maar maakte er tot nu toe maar vier. FC Porto en Sporting Braga zitten op het vinkentouw om te gaan praten met Valladolid, maar ook een Franse club zal binnenkort kijken wat de situatie is. (Cadena Ser)

Maciej Sadlok is nu nog een redelijk anonieme verdediger, maar daar komt na dit seizoen verandering in. Genoa en Sampdoria staan beiden te springen om de twintigjarige verdediger weg te halen bij Ruch Chorzów. Die club is bezig aan een verrassend sterk seizoen in Polen en stevent af op een knappe vierde plaats. Sadlok, sinds november ook Pools international, kost maar één miljoen euro en is daarmee een haalbare kaart. (Sky Italia)

Spelersmakelaar Ernesto Bronzetti heeft het gerucht dat Daniele De Rossi deze zomer naar Real Madrid vertrekt, naar het rijk der fabelen verwezen. De gerenommeerde Italiaan verwacht niet dat er ook maar één club is die straks serieus aanklopt voor De Rossi. “Ik garandeer voor duizend procent dat Florentino Pérez me nog nooit heeft aangesproken over De Rossi. Real Madrid bereidt werkelijk waar geen bod op hem voor.” (La Gazzetta dello Sport)

Arsène Wenger is tevreden over de inbreng van Samir Nasri, maar hoopt dat zijn landgenoot nog wel wat wint aan productiviteit. De statistieken van Robert Pires zijn volgens Wenger een prima uitgangspositie voor Nasri om als doel te nemen. “Verder lijken ze erg op elkaar. Nasri werkt hard, dribbelt goed en combineert enkele uitzonderlijke kwaliteiten.” Pires maakte in zijn Arsenal-jaren 62 treffers in 189 duels; Nasri staat op acht uit 53. (The People)

Arda Turan is goed genoeg voor Arsenal

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
7
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties