Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (zondag, 1/2)

Laatste update:

Tottenham Hotspur hoopt dat Raúl de oversteek naar Engeland maakt. De Londenaren willen dat de aanvaller van Real Madrid deel gaat uitmaken van het team dat komende zomer via de play-offs het hoofdtoernooi van de Champions League hoopt te bereiken. Het contract van Raúl in Madrid loopt nog een seizoen door. Tottenham is niet de enige geïnteresseerde club. Ook New York Red Bulls heeft interesse getoond. (News of the World)

Bij een eventueel vertrek van José Mourinho uit Milaan gaat Internazionale proberen Rafael Benítez over te halen om naar het Giuseppe Meazza te komen. De Spaanse coach zit op de schopstoel bij Liverpool en werd eerder al nadrukkelijk in verband gebracht met Juventus. De Oude Dame lijkt echter de financiële middelen te ontberen, terwijl Inter vanwege de inkomsten uit de Champions League wél die daadkracht heeft. (La Stampa)

De favoriete optie van Chelsea-coach Carlo Ancelotti om zijn defensie te versterken heet Georgio Chiellini. De stopper van Juventus moet als vervanger gaan dienen van Ricardo Carvalho, die de club naar alle waarschijnlijkheid komende zomer verlaat. Ook Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo (beiden AC Milan) en Fabio Quagliarella (Napoli) gelden als kandidaten om de Londenaren deze zomer te komen versterken. (Diverse Italiaanse media)

Of we er iets van moeten geloven weten we niet, maar er wordt melding gemaakt van een megabod dat Real Madrid aan het voorbereiden is op Lionel Messi. Naar verluidt wil Real-voorzitter Florentino Pérez 140 miljoen euro uittrekken om de Argentijnse superster naar het Santiago Bernabéu te halen. De clausule in het contract van de beste speler ter wereld schrijft voor dat er minimaal 250 miljoen euro betaald dient te worden. (The Sun)

Leonardo gaat zondag zijn afscheid bij AC Milan aankondigen. Enkele weken terug verklapte eigenaar Silvio Berlusconi al dat de Braziliaan na dit seizoen terugkeert naar zijn vaderland, maar dat bericht werd vervolgens tegengesproken door algemeen directeur Adriano Galliani. Wanneer Milan zich weet te verzekeren van de derde plek en daarmee Champions League-voetbal, zal Leonardo echter te kennen geven dat hij het voor gezien houdt. (La Gazzetta dello Sport)

Sporting Portugal hoopt nog altijd dat het komend seizoen de beschikking heeft over Ricardo Quaresma. De Portugese topclub wil de oud-speler van FC Porto al langer aan de gelederen toevoegen, maar weet wel dat het concurrentie zal ondervinden van het Turkse Besiktas. Quaresma kan bij Internazionale niet rekenen op een basisplek en staat dan ook open voor een vertrek. De technicus kwam dit jaar slechts tot elf competitieduels. (A Bola)

Internazionale heeft met Lazio-verdediger Davide Faraoni een akkoord bereikt over een transfer. De achttienjarige back is na dit seizoen transfervrij en kan zodoende voor niks worden overgenomen van de Romeinen. Vanaf juli zal de jeugdinternational zich melden in het Giuseppe Meazza en tegen die tijd zal Inter de komst van de verdediger dan ook officieel wereldkundig maken. (La Stampa)

Juventus hoopt te kunnen profiteren van het feit dat David Villa komende zomer naar Barcelona vertrekt. Daarmee lijkt de rol van Zlatan Ibrahimovic in het Camp Nou namelijk uitgespeeld, en voorzitter Andrea Agnelli ziet de Zweed dolgraag terugkeren in Turijn. Ibrahimovic werd de voorbije maanden veelvuldig bekritiseerd vanwege zijn magere prestaties. Juve heeft een bedrag tussen de 35 en 40 miljoen over voor de ex-Ajacied. (AS)

Deco zal binnenkort bekend maken dat hij na het WK zijn biezen pakt en weer teruggaat richting Brazilië. Een akkoord tussen de aanvallende middenvelder van Chelsea en Fluminense stond al langer op stapel, maar dit weekend zijn de laatste details van de overgang afgerond. Hoe lang de Portugees international (33) zal tekenen bij de topclub uit zijn geboorteland is vooralsnog onbekend. (Globo Esporte)

Wat moet Barcelona met Zlatan Ibrahimovic doen als Juventus 35-40 miljoen euro biedt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties