Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (zondag, 1/8)

Laatste update:

Het superseizoen van Borussia Dortmund loont. Bij de verdeling van de tv-gelden is de ploeg van Jürgen Klopp naar boven geschoten: enkel Bayern München ontvangt nog meer. Der Rekordmeister ontvangt in totaal 24,476 miljoen euro, terwijl Dortmund 23,801 miljoen krijgt. Promovendus St. Pauli krijgt met 12,238 miljoen het minste van alle clubs in de Bundesliga. (BILD )

Het lijkt geen goed idee om de ontwikkelingen rondom Romelu Lukaku te blijven volgen: we kunnen maar beter gewoon afwachten. Deze week werd gemeld dat Manchester City, Arsenal en Chelsea het meest concreet waren, maar nu wordt beweerd dat Liverpool als eerste club een officieel bod heeft uitgebracht op de tienerster. Anderlecht heeft het voorstel voorlopig naast zich neergelegd. (Het Laatste Nieuws )

Kaká is niet meer nodig bij Real Madrid, maar AS Roma wil hem graag hebben. José Mourinho is bovendien geïnteresseerd in Daniele De Rossi en zo is de rekensom snel gemaakt. Of niet? “Een ruildeal is onzin. Mourinho is helemaal niet geïnteresseerd in De Rossi, hij heeft voldoende verdedigende middenvelders. Bovendien verdient Kaká tien miljoen per jaar, dat kan Roma niet betalen”, zei Ernesto Bronzetti. (Marca )

Juventus heeft zich weten te verzekeren van de diensten van de Braziliaanse talenten Gabriel (17) en Guilherme (18) Appelt Pires en blijkt daarmee precies op tijd te zijn geweest. “Gabriel werd ook gevolgd door clubs als Internazionale, Liverpool en AC Milan, maar Juventus handelde sneller”, zei zaakwaarnemer Peppino Tirri, die de belangen van beide broers behartigt. (La Gazzetta dello Sport )

Het gerucht dat Mbark Boussoufa in een discotheek heeft gevochten met een Brusselse student is uit de duim gezogen. Tarik Ben Ayad, uitbater van Dancing Carrè, spreekt met klem tegen dat de inmiddels vertrokken Marokkaan ooit op de vuist is gegaan met andere gasten. “Integendeel, hij vroeg aan iemand om er de buitenwippers bij te halen. Zulk gedrag willen we aanmoedigen”, aldus Ben Ayad. (Het Laatste Nieuws )

De kans is groot dat Espanyol in de zomer op zoek moet naar een nieuwe doelman. Carlos Kameni staat al sinds 2004 onder de lat bij de tweede club uit Barcelona, maar heeft aangegeven dat hij openstaat voor een transfer naar Olympiakos Piraeus. De Grieken hebben al langere tijd interesse in de 27-jarige sluitpost uit Kameroen, die ook bekend is met de vermeende belangstelling van Newcastle United. (Sport )

De contractonderhandelingen tussen Club Brugge en Ronald Vargas zijn op de lange baan geschoven. De middenvelder vertrekt volgende week vrijdag naar Venezuela om zijn revalidatie verder te zetten, maar een nieuw contract heeft hij nog niet. “We hebben afgesproken dat we elkaar opnieuw zullen zien wanneer hij terugkeert uit Venezuela”, zegt algemeen directeur Vincent Mannaert van Club. (Het Nieuwsblad )

Voor welke Engelse club moet Romelu Lukaku kiezen?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties