Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen (zondag, 8/10)

Laatste update:

Anderlecht heeft Pavle Ninkov nog niet uit het hoofd gezet. De Belgische topclub heeft al een tijdje een oogje op de rechtsback van Rode Ster Belgrado, maar wil eerst een paar dure spelers zoals Dmitri Bulykin en Thomas Chatelle lozen, voordat het werk gaat maken van de komst van Ninkov. Het is niet precies bekend wat de 26-jarige Servische back moet gaan kosten. (Voetbalkrant )

Ajax en Dynamo Kiev strijden om Brown Ideye en het gaat hard tegen hard. Terwijl Ajax de Nigeriaanse aanvaller van Sochaux erop wijst dat de Amsterdamse club een ideale springplank voor een Europese topclub is, is men in Kiev niet van plan om hem een karig contract aan te bieden. De 22-jarige Ideye maakte afgelopen seizoen vijftien doelpunten en heeft nog een contract tot de zomer van 2013. (Le10Sport )

Sevilla heeft een probleem en niet zo'n kleintje ook: liefst twaalf spelers moeten voor het sluiten van de zomerse transfermarkt een nieuwe werkgever hebben gevonden. Zo hebben Arouna Koné en Tom De Mul geen toekomst in het Ramón Sánchez Pizjuan. De laatstgenoemde 'speelde' afgelopen seizoen op huurbasis voor Standard Luik. Door blessureleed kwam hij geen enkele seconde binnen de lijnen. (Marca )

Valencia houdt stug vol dat men Ever Banega niet van de hand wil doen, maar dat is slechts schijn. In de sinaasappelstad hoopt men dat de middenvelder dankzij een sterk optreden op de Copa América alleen maar meer waard wordt. Bondscoach Sergio Bastista is namelijk van plan om Banega in de basis te zetten. Napoli is geïnteresseerd in de middenvelder, die het niet zo nauw neemt met discipline. (Levante-EMV )

Chelsea lijkt Michael Essien helemaal niet meer nodig te hebben. De middenvelder werd al aangeboden bij Internazionale, als mogelijk ruilmiddel voor Wesley Sneijder, en ook Tottenham Hotspur heeft te horen gekregen dat Essien beschikbaar is. Chelsea wil zich graag versterken met Luka Modric, maar Tottenham werkt vooralsnog niet mee. Essien moet daar verandering in brengen. (Metro )

Carlos Cuéllar verdwijnt hoogstwaarschijnlijk van de loonlijst van Aston Villa. In navolging van Espanyol heeft ook Villarreal serieuze belangstelling voor de centrale verdediger. Met de eventuele komst van Cuéllar, die eerder voor Osasuna en Glasgow Rangers uitkwam, kan Villarreal-coach Juan Carlos Garrido eindelijk zijn wereldkampioen Carlos Marchena een linie naar voren schuiven. (El Mediterraneo )

Mocht Cuéllar om wat voor reden dan ook niet naar El Madrigal komen, dan is ook Cristian Zapata een optie. De verdediger van Udinese sprak onlangs weliswaar zijn voorkeur voor Liverpool uit, maar gaat het liefst in een Spaanstalig land aan de slag. Dan is het ook voor de familie van de Colombiaans international een minder groot probleem om zich aan een nieuwe omgeving aan te passen. (Marca )

Brown Ideye zou een goede aanwinst zijn voor Ajax

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
4
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
15
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties