Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (zondag, 5/10)

Laatste update:

Málaga heeft zich deze zomer enorm versterkt, maar Martin Demichelis waakt voor te hoge verwachtingen. “Wees voorzichtig en overdrijf niet”, zegt de verdediger tegen de fans. “Het is lastig om de hegemonie van Barcelona en Real Madrid te breken. Hopelijk kunnen we er ooit tussen komen, maar dat zal tijd nodig hebben.” Demichelis kan een centraal duo gaan vormen met Joris Mathijsen. (Sport)

Roberto Mancini heeft aangegeven dat hij nog een middenvelder en een vleugelaanvaller aan zijn selectie wil toevoegen en het is wel duidelijk op welke spelers hij aast. Samir Nasri is de beoogde nieuwe middenvelder, terwijl Juan Mata de nieuwe vleugelaanvaller moet worden. Manchester City zit Arsenal dus aardig dwars: the Gunners willen Nasri eigenlijk niet verkopen en hebben bovendien ook interesse in Mata. (Daily Mail)

Pablo Osvaldo is de belangrijkste kandidaat om Sergio Agüero op te volgen bij Atlético Madrid, maar houdt zich niet echt bezig met een transfer. “Ik hoor het wel van mijn zaakwaarnemer als er iets concreet is”, zei de spits. “Ik ben gelukkig bij Espanyol en hoef hier niet per se te vertrekken. Ik ben hier altijd goed behandeld.” Espanyol heeft een eerste bod van Atlético op Osvaldo al afgewezen. (AS)

Nu de overgang van Agüero is afgerond, heeft Atlético wel geld om het één en ander te doen op de transfermarkt. Diego van VfL Wolfsburg is in beeld als nieuwe spelmaker en Antoine Griezmann van Real Sociedad moet de aanval komen versterken. “Ik heb er een tijdje over nagedacht en sta open voor Atlético, maar de voorzitter beslist of ik verkocht wordt of niet”, zei de twintigjarige Fransman. (AS)

Michel Bastos werd genoemd als mogelijke vervanger van Gareth Bale bij Tottenham Hotspur, maar de kans is klein dat de Welshman een transfer gaat maken. Bastos mag desondanks blijven hopen op een overgang naar Londen: wanneer Benoit Assou-Ekotto vertrekt komt Bastos ook in beeld. Assou-Ekotto staat in de belangstelling van diverse, momenteel nog onbekende clubs uit het buitenland. (Daily Mail)

Pasquale Foggia verhuist niet naar Londen. De aanvaller van Lazio dacht al zeker te zijn van een transfer naar Queens Park Rangers, maar de promovendus heeft besloten om zich terug te trekken, nu Adel Taarabt gewoon bij de club blijft. Taarabt was een belangrijk doelwit voor Paris Saint-Germain, dat echter voor andere spelers heeft gekozen. Foggia hoopt nog wel te kunnen vertrekken bij Lazio. (Mediaset)

Anatoliy Tymoshchuk was al niet tevreden over Louis van Gaal en is niet veel beter te spreken over diens opvolger Jupp Heynckes. “Tegen AC Milan stond ik op mijn gewone positie, maar tegen Barcelona opeens weer in de verdediging. Het is niet gemakkelijk om steeds om te schakelen, maar het vervelendste is dat ik geen uitleg krijg. De trainer praat niet met al zijn spelers”, moppert Tymoshchuk. (BILD)

Aan welke speler heeft Manchester City het meest behoefte?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties