Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (zondag, 8/8)

Laatste update:

Juventus wil Frederik Sorensen in de komende 48 uur bij een andere Serie A-club stallen. Tot dusver maken twee clubs de meeste kans op de tijdelijke komst van de negentienjarige verdediger: Palermo en Chievo. Eerder werden ook Bologna en Lecce aan de Deens jeugdinternational gelinkt. Antonio Conte heeft veel vertrouwen in Sorensen, maar vindt een tijdelijk vertrek toch beter. (Tuttosport)

Barcelona wil Jan Vertonghen voor het seizoen 2012/13 aantrekken, maar Valencia wil de verdediger van Ajax nog deze zomer contracteren. De Spaanse club greep al naast Diego Lugano, die naar Paris Saint-Germain verkast, en wil niet nog een blauwtje lopen. Ajax kan een formeel bod van 9,5 miljoen euro verwachten. De kans is groot dat de Belg het niet ziet zitten om naar Valencia te gaan. (Levante-EMV )

Udinese is onder meer Benfica en PSV te slim af inzake Roberto Pereyra. De pas twintigjarige linkeraanvaller vertrekt naar alle waarschijnlijkheidvoor een bedrag van 4,5 miljoen euro naar de club uit Udine. Vanaf maandag zitten Udinese en River Plate om de tafel om de exacte prijs voor 75 procent van de transferrechten te bepalen. De Argentijn was deze zomer op het WK Onder-20 actief. (Clarín)

Genoa doet geen poging meer om Alberto Gilardino naar de havenstad te halen. De aanvaller wikt en weegt al dagen een overgang naar Genua en Fiorentina is ook niet de meest makkelijke onderhandelingspartner. Daarom richt Genoa zich nu op het aantrekken van Paolo Guerrero. De Peruviaanse aanvaller van Hamburger SV maakte indruk op het toernooi om de Copa América. (Il Giornale)

Alex kan van club veranderen maar hoeft niet te verhuizen. De centrale verdediger van Chelsea wordt nu ook met stadsgenoot Arsenal in verband gebracht. Arsène Wenger wil per se nog een verdediger aantrekken en leurt werkelijk overal rond met zijn miljoenen. Het is niet duidelijk hoe Chelsea denkt over het laten gaan van Alex naar de buurman. Met David Luiz heeft men al een opvolger in huis. (The Sun)

Diego Lugano is niet de laatste zomerse versterking van Paris Saint-Germain. De club uit Parijs zal maandag of dinsdag de komst van Marco Borriello aankondigen. Leonardo, bij PSG verantwoordelijk voor de transferzaken, kent de aanvaller van AS Roma uit hun gezamenlijke periode bij AC Milan. AS Roma nam Borriello voor tien miljoen euro over, maar wil nu twee miljoen euro minder ontvangen. (L'Équipe)

Door de verkoop van Borriello zal AS Roma in staat zijn om een meer dan redelijk bod op Miralem Pjanic uit te brengen. De middenvelder van Olympique Lyon geniet al maanden belangstelling van de Romeinen, maar tot dusver werden alle biedingen als ontoereikend beschouwd. Het contract van de Bosnisch international met L'OL loopt aan het einde van het seizoen 2012/13 af. (Le10Sport )

Valencia is een sportieve vooruitgang voor Jan Vertonghen

Meer nieuws

Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
4
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
16
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
53
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
3
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties