Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Özyakup kan mooie transfer gaan maken

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft een groot deel van de honderd miljoen euro van Gareth Bale verkwanseld aan miskopen als Paulinho, Roberto Soldado, Vlad Chiriches en Étienne Capoue. Daar is voorzitter Daniel Levy totaal niet blij mee en er rollen koppen in Londen. Tal van scouts, analisten en adviseurs worden door Levy ontslagen, omdat de voorzitter vindt dat ze hun werk niet goed hebben gedaan. (Daily Mail)

Oguzhan Özyakup kan mogelijk een volgende stap maken in zijn carrière. De in Zaandam geboren Turk maakt indruk in het shirt van Besiktas en staat in de belangstelling van Málaga en Valencia. De 22-jarige Özyakup geldt al sinds zijn jonge jeugd als groot talent: hij maakte onder meer deel uit van de jeugdopleiding van Arsenal. In de zomer van 2012 verruilde hij Londen echter voor Istanbul. (Takvim)

De onderhandelingen tussen Juventus en Stephan Lichtsteiner verlopen zeer moeizaam en ondertussen is duidelijk wat het verschil tussen vraag en aanbod is. Juve heeft een driejarig contract ter waarde van twee miljoen euro per seizoen klaarliggen, maar de international van Zwitserland wil meer. Lichtsteiner mikt op drie miljoen euro per jaar en hij dreigt met een overgang naar de Premier League. (La Gazzetta dello Sport)

FC Porto-coach Julen Lopetegui houdt zich geen moment bezig met een eventueel vertrek van Casemiro. De controleur wordt gehuurd van Real Madrid, maar door het naderende vertrek van Sami Khedira uit Madrid haalt de Koninklijke de Braziliaan mogelijk terug. “Hij is speler van FC Porto, hij werkt hard aan het herstel van zijn blessure en meer valt er niet te zeggen”, aldus Lopetegui. (A Bola)

Oguzhan Özyakup is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
5
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties