Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In de wedstrijden merk ik al dat ik profijt heb van trainingen met 'MSN''

Laatste update:

Umtiti denkt dat een van de redenen van zijn goede start is dat hij op de trainingen regelmatig tegenover Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez staat. "Ik houd ervan om tegen deze jongens te spelen", zegt de mandekker. "Het is een groot voordeel, want het maakt me sterker. In de wedstrijden heb ik al gemerkt dat ik er profijt van heb."

"Messi is op de trainingen net zo goed als in de wedstrijden", vervolgt Umtiti. "Hij is een fenomeen, de beste van de wereld. Of ik mijn haar ook ga blonderen? Als we de Champions League winnen doe ik dat." Barcelona begon dinsdag geweldig aan het nieuwe Champions League-seizoen, met een 7-0 overwinning op Celtic.

Samuel Umtiti is een geweldige aankoop geweest van Barcelona

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties