Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In de zaal zat ik zo ontzettend te hopen dat Robin die prijs zou winnen'

Laatste update:

Robben baalde daarvan: "In de zaal zat ik zo ontzettend te hopen dat Robin die prijs zou winnen", zei de aanvaller tegen De Telegraaf. "Het zou extra glans hebben gegeven aan het prachtige WK van het Nederlands elftal in Brazilië. Het was zo'n mooie goal: eentje die nog lang in onze herinnering zal blijven. En het was het begin van een geweldig toernooi."

Van Persie kreeg maar elf procent van de stemmen en moest Rodríguez dus voor zich laten: zijn volley tegen Uruguay, op het afgelopen WK, werd gekozen tot mooiste goal. "Ik wist op die dag al dat mijn doelpunt de potentie had om geschiedenis te schrijven", zei de Colombiaan tegen France Football. "Het zal moeilijk worden om deze goal in de toekomst te evenaren, maar ik zal het in ieder geval gaan proberen."

Robin van Persie verdiende de Puskás Award

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
1
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
44
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties