Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In de zomer dacht ik nog aan vertrek bij Bayern, maar mijn hart ligt hier'

Laatste update:

"Het is voor mij zeker een optie om mijn carrière te beëindigen bij Bayern München. Een transfer zit niet meer in mijn hoofd. Ik moet toegeven dat ik er in de zomer wel aan dacht, maar dat is nu voorbij", vertelt de dertigjarige aanvaller in gesprek met BILD. "Het is goed mogelijk dat ik hier nog lang zal blijven. Ik identificeer mij volledig met Bayern München."

Meer: Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern

"Ik voel dat, nu alle geruchten en problemen van tafel geveegd zijn, mijn hart volledig bij Bayern ligt, voor de volle honderd procent", vervolgt hij zijn verhaal. Lewandowski werd sinds zijn overstap van Borussia Dortmund in 2014 viermaal op rij kampioen met de Duitse grootmacht, maar dit seizoen verlopen de zaken minder soepel in de Allianz Arena.

De regerend landskampioen heeft halverwege het seizoen zes punten minder dan de koploper uit Dortmund en in de Duitse pers wordt er al druk gespeculeerd over nieuwe aanwinsten voor de club. Lewandowski sluit niet uit dat er in de zomer een spelers bij zullen komen: "We hebben spelers nodig die ons ook echt beter zullen maken, die ons vooruit helpen. Ik denk wel dat het ons meer zal helpen als er een of twee echte toppers komen, dan vijf jongens van een goed niveau."

Denk jij dat Robert Lewandowski zijn hele loopbaan bij Bayern München zal blijven?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
1
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
6
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
5
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties