Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'In deze fase zal Louis van Gaal dat woord niet graag horen'

Laatste update:

Met de 28-jarige doelman Mark Flekken (SC Freiburg) en Lang kiest Van Gaal voor twee nieuwe gezichten in de selectie. Met oog op het programma van Oranje is dat volgens De Mos volkomen logisch. "Want dit zijn twee ideale wedstrijden om te 'experimenteren'", aldus de analist in gesprek met De Telegraaf. "Experimenteren tussen aanhalingstekens dan", benadrukt de ex-trainer van onder meer PSV en KV Mechelen. "Want in deze fase van de WK-kwalificatie zal Louis van Gaal dat woord niet graag horen. Maar Van Gaal zei dun in de buitenspelers te zitten en Noa is wat dat betreft een échte."

Volgens De Mos krijgt Lang bij Oranje te maken met een ander takenpakket dan hij bij Club Brugge gewend is. "Noa zal zich moeten realiseren dat het Nederlands elftal veel meer creatieve spelers heeft dan hem alleen. En dus zal hij zich heel erg bewust moeten zijn van zijn verdedigende taken. Bij Club Brugge wordt het defensieve werk opgevangen door een blok, dat Noa in Oranje niet achter zich heeft", aldus De Mos over de ex-Ajacied, die bij Club Brugge in 49 wedstrijden goed was voor 21 doelpunten en 15 assists.

"Hij voelt zich daar echt als een vis in het water, vormt het schakeltje tussen de twee andere mannen in vorm - Hans Vanaken en Charles De Ketelaere - en is veel volwassener dan in zijn Ajax-tijd", weet De Mos. Voor de ontwikkeling van Lang verdient volgens De Mos zijn ploeggenoot Ruud Vormer ook de complimenten. "Hij heeft als routinier Noa in het veld en buiten de lijnen bij de hand genomen."

View this post on Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Lang haalde vorig seizoen een hoog niveau en is ook dit seizoen goed begonnen. Zowel in de Belgische competitie als in de Champions League weet hij te imponeren. In het duel met Paris Saint-Germain (1-1) werd hij uitgeroepen tot Man of te Match. "Tegen Parijs maakte hij echt een verpletterende indruk, was hij voor mij de man van de wedstrijd en Club Brugge had dat duel echt kunnen en moéten winnen. Dat Leipzig in Duitsland werd verslagen (1-2, red.), zegt veel over de kracht van Club Brugge en van Noa Lang."

De oproep van Noa Lang voor Oranje is terecht

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties