Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'In die periode wilde hij meer dan Ajax hem op dat moment kon geven'

Laatste update:

Voormalige Ajax-middenvelder Marciano Vink is gecharmeerd van de kwaliteiten van Gravenberch, al vindt hij wel dat de jongeling na zijn debuut 'lang buiten beeld' is gebleven: "Met zijn status had ik wel verwacht dat hij er al eerder dicht op zou zitten. Als een trainer dan met een oplossing komt als Edson Álvarez op het middenveld of Daley Blind van de verdediging naar het middenveld halen, dan kun je daaruit afleiden dat hij op dat moment toch niet echt het vertrouwen in Gravenberch had", vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

Ten Hag benadrukt nog maar eens: 'Tevredenheid leidt tot luiheid'

Volgens Vink is echter wel gebleken dat Álvarez op het middenveld niet de oplossing is, waardoor Gravenberch weer de kans krijgt. De middenvelder kreeg na de gewonnen oefenwedstrijd tegen Club Brugge echter wel van trainer Erik ten Hag te horen dat hij op een gevaarlijk moment balverlies had geleden: "Dat zijn belangrijke momenten. Vorig seizoen had hij nog te veel van dat soort momenten. Dat moet er echt uit als je op zo'n positie speelt. Aan de bal is het leuk en goed. Maar het spel zonder bal - positioneel goed staan en omschakelen - is wel zijn makke geweest", zegt hij daarover.

Gravenberch heeft volgens Vink echter gewerkt aan zijn zwakkere punten: "Gravenberch heeft zeker kwaliteit. Anders word je ook niet Talent van het Jaar in de jeugdopleiding van Ajax. Hij heeft een lastigere periode gehad, waarin hij meer wilde en Ajax hem niet meer kon geven op dat moment." De jonge middenvelder lijkt nu dan ook de kans te krijgen van Ten Hag en volgens Vink moet hij dit met beide handen aangrijpen: "Dat hebben Donny van de Beek, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt eerder gedaan en het is nu afwachten of het Gravenberch ook lukt."

Denk jij dat Ryan Gravenberch de komende wedstrijden in de basis zal staan bij Ajax?

Meer nieuws

Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
2
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
5
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties