Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In die tijd ging het niet zo lekker met Bruno in de Feyenoord-jeugd'

Laatste update:

In zijn jongere jaren nam de verdediger het echter niet zo nauw met de discipline. "We spraken elkaar geregeld, totdat we uit elkaar groeiden. Rond ons vijftiende, zestiende hadden we alleen contact via msn, in die tijd ging het niet zo lekker met Bruno in de Feyenoord-jeugd en zag ik hem heel vaak in de stad", vertelt Bel Hassani. "Niet midden in de nacht of zo, maar wel met jongens die niet zijn type waren."

"Op een gegeven moment was ik het zat en heb ik hem in de auto van een oudere vriend gesleurd. Zei ik: 'Kom eens even zitten.' Toen ben ik heel boos op hem geworden en heb ik gezegd: 'Je moet wakker worden, dit ben jij helemaal niet.' Dat was een omslagpunt, want sinds dat gesprek ben ik hem nooit meer tegengekomen met de jongens met wie hij toen was. (..) Als je hem nu ziet, zie je een man. Ik schrik er soms van, zoals hij als persoon en als voetballer is gegroeid. Bruno gaat honderd procent zeker de top halen."

Bruno Martins Indi is rijp voor een Europese topclub

Meer nieuws

Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
9
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
15
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties