Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In Engeland is het fantastisch, maar in Duitsland willen we het niet'

Laatste update:

"Ik ben een supporter van Leicester City", grijnst verdediger annex middenvelder Javi Martínez in gesprek met de Daily Mail. "Wat Leicester City en Tottenham Hotspur hebben gedaan is fantastisch, maar Leicester verdient het. Het is fantastisch om te zien dat het niet weer een grote club is die de titel pakt."

"In Engeland is het een fantastisch verhaal, maar in Duitsland willen we dat niet zien", doelt Martínez op de dominantie van Bayern München. In Zuid-Duitsland heeft Martínez te maken met trainer Josep Guardiola, die hem omtoverde van middenvelder tot verdediger.

"Samen hebben we meer dan tweehonderd video's gekeken. Hij wilde dat ik er klaar voor was. We gingen iedere dag trainen, veel herhalingen. Het kon saai zijn, maar het was nodig. Bij Athletic Club speelde ik als Marcelo Bielsa al als verdediger. Hij was speciaal, maar wat Guardiola wilde had ik niet eerder gezien. We gingen trainen en ik verbeterde. Mijn mentaliteit werd anders en ik ging denken als een verdediger."

Is een wonder als dat van Leicester City mogelijk in Duitsland?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties