Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In het geval van Bakker ligt zijn top hoger dan het eerste van Ajax'

Laatste update:

De 23-jarige Jungen is de neef van Bakker en komt eveneens uit Purmerend. Hij speelde in de jeugd bij onder meer AS Monaco en Vitesse en sinds augustus staat hij onder contract bij RC Grasse op het vierde niveau van Frankrijk. "Hij heeft enorme stappen gemaakt, hij is een onherkenbaar goede voetballer geworden", aldus Jungen.

Het volledige interview met Killien Jungen verschijnt maandag.

"Bakker heeft een topmentaliteit. Hij is niet arrogant, hij is sterk en serieus en ik ben er honderd procent van overtuigd dat hij de top gaat halen. Waar die top ligt? In het geval van Bakker hoger dan het eerste van Ajax", besluit Jungen. Bakker, de zoon van voormalig linksbuiten Edwin Bakker, ligt bij Ajax nog tot medio 2019 vast.

Denk jij dat Mitchel Bakker gaat doorbreken in Ajax 1?

Meer nieuws

Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
7
Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
17
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
21
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
27
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties