Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In Londen wordt meegejuicht: 'PSV moet niet tevreden zijn met één titel'

Laatste update:

De Braziliaan zegt in De Telegraaf dat het veel te lang heeft geduurd. "Ik vind het geweldig voor mijn oude ploeggenoot Phillip Cocu, met wie ik drie jaar heb gespeeld, dat hij nu ook als trainer succes heeft", aldus Gomes. Hij zal de wedstrijd live kunnen volgen, want hij komt om 16.00 uur met Watford in actie en PSV trapt pas af om 19.45 uur. O Goleiro Grande geeft zijn oude club nog een belangrijke boodschap mee.

"PSV moet niet tevreden zijn met één titel. Dit kampioenschap moet het begin zijn van een langere periode met successen, zoals wij toen ook vier keer op rij kampioen zijn geworden", zegt Gomes hoopvol vanuit Londen. Hij zegt dat de mindere jaren van PSV nu echt achter de club moeten liggen en dat de fans zich de komende jaren moeten verlekkeren met Champions League-voetbal.

Denk jij dat PSV nu een paar succesvolle jaren tegemoet gaat?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties