Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In mijn periode bij Ajax ben ik uitgefloten en heb ik me terug geknokt'

Laatste update:

Blind plaatst reservebeurten in perspectief. "Ik speel bij een topclub en er is veel concurrentie. Net als elke andere speler zal ik de strijd aan gaan", zo vertelt de Oranje-international in De Telegraaf. De verwachting was dat Blind een van de slachtoffers zou zijn van de komst van Mourinho, die een voorkeur heeft voor lange en sterke centrale verdedigers. De Nederlander kan echter lezen en schrijven met de Portugees, ook al startte hij de laatste twee wedstrijden op de bank.

"Mourinho is een trainer waar ik elke dag veel van leer én is een goed persoon. Wat dat betreft zijn enorme betrokkenheid bij het team lijkt hij op Louis van Gaal. Ze hebben ook samengewerkt. Dus dat is geen toeval, denk ik." Blind leert veel van Mourinho. "Op tactisch gebied is hij ongelooflijk sterk. Heel veel trainingsvormen kan ik meenemen in mijn wedstrijden, maar zelfs als ik zelf een keer aan de slag wil als trainer."

Blind heeft in fysiek opzicht in Engeland iets aan kracht gewonnen, maar de grootste fysieke winst vond naar eigen zeggen in zijn laatste jaar bij Ajax plaats. Mentaal was hij al goed. "In mijn periode bij Ajax ben ik uitgefloten en heb ik me terug geknokt met vier landstitels en de Gouden Schoen."

Denk jij dat Daley Blind ooit nog voor Ajax zal spelen?

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
10
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
12
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties