Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In Nederland hoeven we voor niemand bang te zijn'

Laatste update:

Vitesse begint het seizoen aankomende zondag direct met een uitwedstrijd tegen landskampioen Ajax, maar reist af in de wetenschap dat het in de afgelopen twee jaar wist te winnen in Amsterdam. In het seizoen 2012/13 pakte Vitesse de drie punten door een dubbelslag van Wilfried Bony (0-2); vorig jaar maakte Valeri Qazaishvili in de slotfase het enige doelpunt van de wedstrijd. Van der Heijden hoopt zijn oude club zondag voor de derde keer op rij pijn te kunnen doen.

"In Nederland hoeven we voor niemand bang te zijn", gelooft Van der Heijden. "Ook tegen Ajax kunnen en willen we ons niet verschuilen en moeten we vol aan de bak. Ik vind het in elk geval een mooi en lekker begin, omdat we direct kunnen zien waar we staan." Van der Heijden verwacht vooral veel van Davy Pröpper: "Die is goed hoor en heeft een uitstekende voorbereiding achter de rug. Ik denk dat hij zondag goed zal spelen."

-
Denk je dat Vitesse in het aankomende seizoen mee kan doen om de titel?

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
9
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
6
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
9
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties