Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In Nederland is veel te doen om Nouri, maar hij is echt niet minder'

Laatste update:

"Het viel me echt op hoeveel kritiek hij te verduren kreeg. Eerlijk gezegd begreep ik daar helemaal niets van. Hij doet het daar gewoon goed. Misschien was hij niet bij Heerenveen terechtgekomen als hij eerder niet naar Real was vertrokken", zegt Peeters in gesprek met ELFVoetbal. "We kwamen ongeveer tegelijk naar Madrid, ik ietsje eerder."

"Ik leerde Martin kennen als een hele relaxte gast. Een goede jongen. Je merkte ook helemaal niets van zijn sterrenstatus. Dat is juist zo mooi. Hij is totaal niet arrogant. Altijd lief tegen iedereen. En kan onwijs goed voetballen. In Nederland is veel te doen om Abdelhak Nouri, maar Ödegaard is echt niet minder hoor", stelt de achttienjarige middenvelder. "Ik weet dat hij blij is met Heerenveen, een aanvallende ploeg waar hij minuten kan maken. Laatst heb ik hem nog een appje gestuurd om hem succes te wensen. In Heerenveen kan hij zich goed ontwikkelen. Ik geloof ook dat hij in de toekomst het eerste van Real gaat halen."

Denk jij dat Martin Ödegaard uiteindelijk het eerste van Real Madrid zal halen?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
21
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties