Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In Nederland was ik uit beeld, maar het was wel een goede carrière'

Laatste update:

"In Nederland ben ik misschien uit beeld geweest, maar ik heb een goede carrière gehad", vertelt Owusu-Abeyie in het Algemeen Dagblad. "Met Spartak Moskou en Panathinaikos heb ik in de Champions League gespeeld, met Málaga in de Primera División. Het kan altijd beter, maar ik ben tevreden over wat ik heb gedaan."

Minder goed ging het bij het Portugese Boavista, waar hij werd weggestuurd. De reden daarachter belooft weinig goeds. "Ze speelden op kunstgras en ik had af en toe kleine pijntjes. We hebben toen afscheid genomen", vertelt de achttienvoudig international van Ghana verder. Owusu-Abeyie nam tijd voor zichzelf en besloot een personal coach in de arm te nemen.

Die stoomde hem klaar voor een rentree in Nederland, het land dat hij in 2002 verliet om in de jeugd van Arsenal aan de slag te gaan. "Ik besefte dat ik er alles aan wilde doen (…) Ik kreeg een dieet, moest afvallen. Dat wilde ik ook. Ik moest weer fit worden, want ik houd gewoon van voetballen."

Gaat Quincy Owusu-Abeyie slagen bij NEC, denk jij?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
0
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
11
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties