Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In Nederland zal wellicht niemand ooit echt beseffen wat mijn status daar was'

Laatste update:

Promes groeide in Moskou uit tot een vedette. "In Nederland zal misschien niemand ooit echt beseffen wat mijn status daar was. Ik kan altijd terug naar Rusland, dat weet ik zeker", verzekert Promes in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat er hier anders naar wordt gekeken, heeft te maken met het feit dat ik in het Nederlands elftal niet altijd heb laten zien wat ik bij Spartak Moskou wel liet zien."

Promes bereikte in Rusland alles wat hij zelf wilde. "Topscorer, voetballer van het jaar, kampioen. Ik ben jong naar Rusland vertrokken en veel mensen dachten dat het toen al klaar was met de voetballer Promes. Dat is niet uitgekomen. Maar het voelde deze zomer als hét moment om een nieuwe stap te zetten. Sevilla is een prachtige club in een competitie die nog sterker is dan de Russische. Daarom denk ik dat deze stap ook goed is voor Oranje."

Promes, 26 jaar, werd in 2014 door Spartak weggeplukt bij FC Twente, waarna hij in vier seizoenen tijd tot 66 doelpunten en 34 assists in 135 officiële wedstrijden voor de Russische grootmacht kwam. Promes legde in 2017 beslag op de landstitel met Spartak en werd daarnaast tweemaal uitgeroepen tot Speler van het Jaar in Rusland.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties