Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In Nederland zien we dat anders, maar zo'n jongen is een broodvoetballer'

Laatste update:

"In Nederland zijn we geneigd te denken in termen van talentontwikkeling en carrièreplanning. Op een bijna naïeve en romantische manier. Een jongen als Sánchez kijkt er heel anders naar. Hij is een broodvoetballer die in één klap de financiële toekomst van zijn hele familie in Colombia kan veiligstellen. Los nog van de sportieve vooruitgang als je naar een topclub in de Premier League kan; Sánchez zal vooral financiële afwegingen maken", schrijft hij in Voetbal International.

De Boer snapt ook wel dat Sánchez, die onder hele andere omstandigheden is opgegroeid dan Nederlandse voetballers, vooral naar het financiële plaatje kijkt. De extreme bedragen die tegenwoordig rondgaan in de voetballerij zijn daar ook debet aan: "Op de achtergrond stippelen zaakwaarnemers een tactiek uit en intussen moet de speler zijn hoofd koel zien te houden."

Sánchez zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met the Spurs, die echter vooralsnog niet van plan lijken om aan de vraagprijs van Ajax te voldoen. De Amsterdammers willen vijftig miljoen euro zien, terwijl veertig miljoen tot nu toe het hoogste bod uit Londen. Real Madrid is van plan om zich ook met de transfer te bemoeien, terwijl Chelsea op de achtergrond interesse toont.

Het is beter voor de ontwikkeling van Davinson Sánchez als hij nog een seizoen bij Ajax blijft

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
12
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties