Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'In Turkije ben ik een van de beste opbouwende verdedigers genoemd'

Laatste update:

Aykut kwam bij NAC niet verder dan negen duels in de Eredivisie. Bij Excelsior werd hij wel een vaste waarde, maar na anderhalf seizoen als huurling ging hij weer weg uit Rotterdam. Hij vond onderdak in zijn vaderland Turkije en bouwde daar gestaag aan zijn opmars. In een interview met Voetbal International geeft Aykut zelf ook aan dat het raar kan lopen in de voetballerij.

In 2009 wilde niemand in Nederland hem aantrekken, maar inmiddels heeft hij een vijfjarig contract in de Turkse top op zak. "Mijn Nederlandse opleiding is me in Turkije goed van pas gekomen. In Turkije ben ik zelfs een van de beste opbouwende verdedigers genoemd. Daarvoor mag ik mijn trainers bij NAC en Excelsior dankbaar zijn. Trabzon is de beste stap, hier ga ik wekelijks voetballen. Met Besiktas was ik ook dichtbij een akkoord, maar vervolgens deed Trabzon nog meer zijn best om mij vast te leggen", aldus Aykut.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
3
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
12
Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
11
Lens werkte samen met Ajax-target Farioli en vergelijkt hem met Nederlander
22

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties