Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Inconsequente' Makkelie: 'Volgens mij heb ik niets laten liggen'

Laatste update:

"Ik denk dat wij een wedstrijd hebben gezien die in de eerste helft vrij rommelig was, veel overtredingen. In de tweede helft was dat anders. Wij kunnen als team terugkijken op een goede Klassieker", aldus Makkelie, die de vraag krijgt of hij niet inconsequent floot. Makkelie vond niet dat hij een stempel op de wedstrijd drukte: "Ik denk dat dat managen is."

"De ene keer moet je het wat korter houden, de andere keer kun je wat meer laten gaan. Dat is altijd een gevoel wat je in de wedstrijd moet hebben", vervolgt de leidsman. "We kwamen af en toe ogen te kort, maar ik vond niet dat het onsportief of gemeen was. Er werd sportief gespeeld. Tuurlijk waren er overtredingen die een kaart waard waren, maar die waren niet over het randje."

Makkelie kan zich niet vinden in de analyses van sommigen dat hij inconsequent handelde: "Ik snap niet wat er inconsequent aan is. Het is mij niet opgevallen dat ik de ene keer wel een kaart en de andere keer niet een kaart geef. De kaarten die ik heb gegeven, waren duidelijke kaarten. Volgens mij heb ik niets laten liggen", aldus de arbiter, die zichzelf geen cijfer wou geven.

Eredivisie
Feyenoord
1 - 4
Ajax

Meer nieuws

Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
5
Vermoedelijke XI Atalanta en Bayer Leverkusen: twee Nederlanders aan de aftrap
8
KNVB presenteert eerste vrouwelijke scheidsrechter in Nederlands betaald voetbal
44
Georgië onthult eerste EK-selectie ooit: Mikautadze van de partij
4
Memphis Depay mag transfervrij vertrekken bij Atlético Madrid
88
'PEC Zwolle hoopt talentvolle verdediger over te nemen van Ajax'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties