Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Indringer spreekt in video: 'Ik ben Louis, ga nu het veld op en ben doodsbang'

Laatste update:

McKechnie blijkt vlak voor zijn entree op Goodison Park een filmpje te hebben opgenomen, waarin hij zijn actie aankondigt. "Hallo, mijn naam is Louis McKechnie. Ik ben 21 jaar oud en ik studeer machinebouw. Ik sta op het punt om een voetbalwedstrijd te verstoren, en ik ben doodsbang." De jongeman betrad het veld in de 49ste minuut en slaagde er dus in om zich vast te ketenen aan een doelpaal. Na een minuut of vijf wist de beveiliging de indringer los te krijgen en werd hij aan zijn armen en benen weggedragen.

De demonstrant wist ongeveer wat hem te wachten stond, maar zette zijn actie door. "Ik geloof dat zoveel mogelijk mensen moeten weten wat ons in de toekomst te wachten staat. Miljarden mensen weten niet of ze in hun huis kunnen blijven wonen, of dat ze weg moeten, omdat landen te warm worden om te kunnen wonen. Massale hongersnood door mislukte oogst, het is vechten om brood. De crisis rond de kosten van levensonderhoud, het coronavirus en de oorlog in Oekraïne laten deze toekomst zien."

McKechnie is teleurgesteld in de Britse regering. "Ik waarschuw mijn overheid om alles te doen wat ze kunnen om dit uit te laten komen. Maar ze breiden juist uit met olie en gas, wat het alleen maar erger maakt en het risico vergroot. We weten dit doordat het internationaal energiebureau (IEA) ons heeft opgelegd: geen nieuwe olie en nieuw gas vanaf 2021, indien de overheid serieus is over ons klimaat. We roepen gewone mensen op tot massaal burgerlijk verzet deze lente. Honderden en honderden mensen, van alle leeftijden, verenigen zich om zich te verzetten tegen nieuwe olie en nieuw gas. Stop nu met olie. Het is een no-brainer."

De indringer heeft onlangs nog een gevangenisstraf van anderhalve maand uitgezeten vanwege het verstoren van het verkeer rond Londen, zo blijkt uit eerdere berichtgeving van LBC. McKechnie lijmde zichzelf vast aan een vangrail en legde zo de M25, een snelweg rond Londen, stil. In januari kondigde de demonstrant aan bereid te zijn de rest van zijn leven achter de tralies door te brengen om zijn klimaatveranderingsdoelen te bereiken. "Mijn ervaring met de gevangenis heeft me aangemoedigd om in de toekomst actie te ondernemen, ongeacht of de gevangenis een gevolg is", zei hij toen.

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
13
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties