Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Indrukwekkend Bayern München heer en meester tegen Wolfsburg

Laatste update:

De vorige ontmoeting tussen Wolfsburg en Bayern stond volledig in het teken van Robert Lewandowski, die in september liefst vijf keer scoorde in negen minuten (!) tijd. De spits had dinsdag ook weer een basisplaats bij Bayern, maar ditmaal verscheen zijn naam niet op het scoreformulier. De manschappen van Guardiola bewezen wel weer opnieuw duidelijk een maat te groot te zijn voor Wolfsburg en Bayern nam direct na het eerste fluitsignaal het initiatief. Thomas Müller leek de score al vroeg te openen, maar Diego Benaglio had een geweldige redding in huis.

Wolfsburg kwam niet onder de druk van Bayern vandaan en na een kwartier spelen viel de verdiende openingstreffer alsnog. Douglas Costa creëerde met een lichaamschijnbeweging ruimte voor een schot met links, die kiezelhard was en niet gepakt kon worden door Benaglio. Bayern bleef hierna druk zetten en kwam vijf minuten later ook al op 0-2, toen een schot van Douglas Costa geblokt werd, maar David Alaba de bal bij Müller kreeg en hij alsnog scoorde. Dost, de spits aan de kant bij Wolfsburg, was toen nog geen enkel moment in het spel voorgekomen.

Daar kwam in het restant van de eerste helft geen verandering in. Bayern bleef heer en meester en het eerste schot op doel van Wolfsburg was een poging van dertig meter afstand van Naldo, die eenvoudig gepakt kon worden door Manuel Neuer. De keeper kreeg verder nauwelijks wat te doen en zag Bayern tien minuten voor rust op 0-3 komen, toen Müller na een voorzet vanaf links zijn tweede van de avond maakte, met een knappe volley. Bayern kreeg in de slotfase van de eerste helft nog grote kansen via Lewandowski, Thiago Álcantara en Müller, maar het bleef bij drie doelpunten.

Wolfsburg kreeg even een kwartier om bij te komen en hoopte er na rust nog iets van te kunnen maken, al zal het besef dat een comeback tegen het oppermachtige Bayern er simpelweg niet in zat er best zijn geweest. De thuisploeg kreeg wel de eerste kans van de tweede helft, via Dost, maar verder gaf Bayern nauwelijks iets meer weg. Ruim twintig minuten voor tijd kwam Arjen Robben nog als invaller binnen de lijnen, voor de sterk spelende Kingsley Coman, en de Nederlander wist bij zijn eerste kans bijna meteen te scoren, maar zijn kopbal ging net naast. Neuer voorkwam nog een goal van Daniel Caligiuri, maar moest in de slotfase toch nog capituleren bij een schot van Schürrle in de verre hoek.

-
Bayern München is de sterkste ploeg ter wereld

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
0
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties