Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ingehouden woede na Vitesse - Ajax: 'Kijk, dit is toch een judoworp?!'

Laatste update:

"We wilden wel (voetballen tegen Ajax, red.) en in de eerste minuten lijkt het ook zo, maar Ajax heeft veel kwaliteit en voetbalt makkelijk", begint de aanvoerder in gesprek met FOX Sports. "We hadden wel een redelijke grip, het was niet zo dat we veel grote kansen tegen kregen. Maar je moet top zijn om van Ajax te winnen. En wij waren niet top."

De aanvaller baalt dat hij bij twee duels met Lisandro Martínez in het strafschopgebied twee keer geen penalty kreeg van de arbitrage. "Ze zeuren altijd dat je elkaar niet moet vastpakken en niet aan truitjes moet trekken. En volgens mij heeft hij mij met twee handen vast. Kijk, is dit dan toch geen penalty, jongens? We hebben ze voor minder tegen gekregen", zegt Linssen als hij de beelden ziet.

"Kijk, hier. Dit is toch een judoworp wat hij doet?! Ik kan me nog situaties herinneren en dan krijgen wij hem tegen. Dat is wel balen, want het was cruciaal op dat moment", vervolgt de routinier, die ook wijst op de benutte strafschop van Dusan Tadic. "Ik zeg tegen Bas dat dat ook een penalty kan zijn, maar je moet ook aan de andere kant kijken. Zo simpel is het. Ik ben daar wel nijdig om."

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
10
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties