Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ingewijden bij Feyenoord fluisteren over spotprijs voor Steven Berghuis

Laatste update:

De krant meldt dat Feyenoord in het openbaar geen uitspraken doet over de vraagprijs, maar dat er binnen de club wordt gesuggereerd dat CSKA Moskou goedkoper uit was geweest als men zich had gemeld voor Berghuis in plaats van voor Chidera Ejuke. Vorige maand telde CSKA twaalf miljoen euro neer om de smaakmaker van sc Heerenveen over te nemen. Iets meer dan een jaar geleden, toen Berghuis zijn contract bij Feyenoord met een jaar verlengde tot medio 2022, kwamen beide partijen een vastgesteld bedrag overeen waarvoor hij deze zomer zou mogen vertrekken.

"Er moet wel worden betaald hoor", verzekert trainer Dick Advocaat. "Maar dat bedrag is wel heel erg laag. Daar schieten wij niets mee op. Dan zullen we heel anders moeten gaan voetballen, daar wil ik nog niet eens over nadenken." Zaterdag zei Advocaat al dat hij geen afscheid wil nemen van zijn sterspeler. "Steven heeft gezegd dat hij erover gaat nadenken als er iets heel moois komt. Die ruimte hebben we hem gegeven en dat is achteraf niet zo goed geweest", lachte de trainer in gesprek met FOX Sports. "Want hij is een geweldige speler."

FOX-analisten zien één absolute uitblinker bij Feyenoord naast Berghuis

Steven Berghuis was niet de enige uitblinker bij Feyenoord tegen PEC Zwolle.Lees artikel

Een transfersom van minder dan twaalf miljoen euro lijkt inderdaad aan de lage kant voor Berghuis. Twee jaar geleden betaalde Feyenoord circa 6,5 miljoen euro aan Watford om de buitenspeler naar Rotterdam te halen. Sindsdien groeide hij uit tot een van de beste spelers in de Eredivisie. Voor Feyenoord kwam hij tot 159 officiële wedstrijden, waarin Berghuis 68 keer scoorde en 48 assists leverde. De 29-jarige rechtsbuiten was afgelopen seizoen goed voor vijftien doelpunten in de Eredivisie en werd daarmee gedeeld competitietopscorer, met de inmiddels bij Heracles Almelo vertrokken Cyriel Dessers.

Zaterdag maakte Berghuis zijn eerste doelpunten van het nieuwe seizoen: hij loodste zijn ploeg in Zwolle naar een 0-2 overwinning. Na die wedstrijd speculeerde analist Hugo Borst nog over een transfersom van 23 miljoen euro. Berghuis scoorde in de vijfde minuut voor het eerst tegen PEC: hij mocht opstomen op het middenveld, probeerde het van geruime afstand en vuurde raak met een laag schot in de linkerhoek. Halverwege de tweede helft bepaalde Berghuis de eindstand. Arbiter Bas Nijhuis kende een penalty toe aan Feyenoord na contact tussen Thomas Lam en Orkun Kökcü, waarna Berghuis hard raak schoot in de linkerhoek vanaf elf meter. Na de wedstrijd vertelde hij dat hij vanwege een gebrek aan concrete interesse niet hoeft na te denken over een vertrek, maar dat de deur daarvoor wel openstaat.

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
7
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties