Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Iniesta is rond met Chinezen; wijnafspraken onderdeel van lucratieve deal'

Laatste update:

De geruchten doen al maanden de ronde dat Iniesta aan zijn laatste seizoen bij de Catalaanse topclub bezig is. De afgelopen tijd zijn vertegenwoordigers van de veteraan druk bezig geweest om de laatste details glad te strijken met zijn toekomstige werkgever. Iniesta, die in totaal vier lucratieve aanbiedingen zou hebben ontvangen, gaat naar verluidt voor drie seizoenen tekenen.

De Spaans international zou met de overeenkomst onder meer hebben geregeld dat zijn nieuwe club de distributierechten in China voor zijn rekening neemt aangaande het wijnmerk van Iniesta genaamd Bodega Iniesta. Naar verluidt gaat Iniesta dertig miljoen euro per seizoen verdienen in China. De Spanjaard gaf eerder al aan dat hij vóór 30 april gaat vertellen waar zijn toekomst ligt.

"Dit wordt een van de belangrijkste beslissingen van mijn carrière en ik begrijp dat ik op een leeftijd ben waarop dingen gaan veranderen. Het is geen beslissing op basis van liefde, het gaat erom of ik het idee heb dat ik nog wat kan bijdragen. Als ik vertrek, zal dat zijn omdat ik dan het idee heb dat ik als speler en als mens niet voor honderd procent kan bijdragen aan de club."

Verwacht jij dat Andrés Iniesta na dit seizoen vertrekt bij Barcelona?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
6
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
17
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties