Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Iniesta kan toveren als Harry Potter, maar Denis kan zijn erfgenaam worden'

Laatste update:

"Spelers moeten zich ontwikkelen. Denis moet zich verbeteren, maar Iniesta is Harry Potter. Hij kan toveren en het is moeilijk om daar een vervanger voor te vinden. Maar Denis is op de goede weg en ik hoop dat hij Iniesta's erfgenaam kan worden", zegt Enrique op een persconferentie.

De 23-jarige middenvelder vertrok anderhalf jaar geleden bij Barcelona B. Via Villareal keerde Suárez weer terug in Camp Nou. "Denis een van de jongste spelers in onze selectie. Hij is een van de weinigen die het voor elkaar krijgt om bij Barcelona B te vertrekken en weer terug te komen. In het veld is hij goed aan de bal, maar doet hij ook alles om de bal weer terug te veroveren. Je hebt de bal maar heel kort tijdens een wedstrijd, dus het is belangrijk dat je het ook zonder bal goed doet. Denis begrijpt dat en daardoor wordt hij gewaardeerd door zijn ploeggenoten."

Denk jij dat Denis Suárez de opvolger kan worden van Andrés Iniesta?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties