Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Iniesta: 'Leo maakt Neymar beter, en Neymar maakt Leo ook beter'

Laatste update:

Dat Barça er komend seizoen hinder van zal ondervinden dat er twee kapiteins op één schip zijn vreest de Spaans international dan ook totaal niet: "Leo zal Neymar beter maken, en Neymar maakt Leo ook beter", voorspelt Iniesta. "Voetbal is een teamsport en het is het collectief dat ervoor zorgt dat de club prijzen pakt", is de mening van de creatieve middenvelder.

Iniesta is vooral blij dat de 21-jarige vedette van Santos na de zomerstop in het shirt van Barcelona te zien zal zijn, al heeft hij ook geduld met de Braziliaans international. "'Neymar heeft een hoop te bieden, hij is een spectaculair en bovengemiddeld talent. Maar hij heeft nog een lange weg te gaan en hij komt terecht bij de ideale club om dat te doen", laat Iniesta weten.

Ben je het met Andrés Iniesta eens?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
3
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
2
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
20
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties